Podívejte se na dokument o vystoupení Bratrstva Luny na Castle Party

Středočeští trubadúři si letos splnili svůj sen o Bolkowě a televizní kamery byly u toho. Výsledkem je čtvrthodinová reportáž "Bratrstvo Luny part of the Castle Party 2011", kterou si můžete prohlédnout zde.

blnacprep


Kromě dokumentu z cest a záběrů z vystoupení uvidíte v reportáži i rozhovory nejen se členy kapely, ale i s posluchači, hosty nebo pořadatelem Castle Party Krisem. Samotné Bratrstvo Luny k tomu píše:

" Přinášíme vám 15 minutový dokument, který mapuje naše nedávné vystoupení na legendárním dark indie festivalu Castle Party v Polsku na hradě Bolków. Tímto  počinem se symbolicky završuje pětileté období naší činnosti (2006-2011), které nemohlo být korunováno vzácnějšími šperky, než byly přes osmset let staré kameny bolkówského hradu! Jsme zvědaví na vaše reakce..."



 Bratrstvo Luny part of the Castle Party 2011

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Podle výpovědi účastníků nepamatuje Castle Party tak masivní promo akci u žádnýho z promotérů/kapel posledních let jako se podařilo Bratrstvu Luny. Dokumenty o svejch aktivitách má kapela zvládnutý profesionálněji než kdokoliv ze špiček českýho mainstreamu, což dokládá i tohle self-promo. O to více ale zamrzí, že se tak masivně šíří "nová vlna českého gothic rocku", kterou Bratrstvo Luny na posledních albech rozhodně není a přes veškerý kvality se celý "gothic" scéně vzdaluje čím dál tím víc...Artrockovejch a metalovejch interpretů, který nás prezentujou navenek máme myslím už dost...O to více přeju příští Catle Party konečně pořádnou tuzemskou reprezentaci s Depressive Disorder..
jj DD bych tam moc rád viděl :-)
Myslím, že budeš mít možnost...

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.