Trent Reznor odrazuje fanoušky od reedice alba Pretty Hate Machine

"Fanoušci NIN, neutrácejte peníze za novou verzi Pretty Hate Machine!". Poselství v tomto duchu se objevilo nedávno na Twitteru leadera momentálně spících industriálních rockerů. Nezdařilou reedici a výdělečný tah vydavatele Reznor doslova označil za "record label bullshit move".  

 

PHM-cover-CD-ocard


Ještě vloni na podzim to ale vypadalo, že se fanouškům dostane zcela nově remasterované, poslechově zajímavé dílo, které by nemělo chybět ve sbírce každého vášnivého uctívače kultu Nine Inch Nails. Reedice, o které jsme informovali v této novince, lákala na společnou práci Reznora a producenta Toma Bakera. Hlavní tvůrce NIN hitů jako "Head Like A Hole" či "Terrible Lie" ale několik měsíců poté celý projekt sabotuje a odsuzuje jej jako snahu labelu vytřískat z fanoušků momentálně zamrzlé formace co nejvíce peněz. Podle jeho slov je "nová verze" natolik podobná té staré, že se kromě předělaného obalu vlastně ani o "reedici" hovořit nedá.

Dobrou zprávou v každém případě je, že Reznor znovu upozornil na nepravé spekulace o definitivním zániku jeho ústřední kapely. Navzdory stopnutí živých vystoupení v roce 2009 zpěvák zopakoval, že NIN rozhodně neodumřeli a chystá se na jejich pokračování v letošním roce znovu zaostřit.

 

 

Zdroj: http://www.nme.com/news/nine-inch-nails/58045

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.