Ronny Moorings na PGT opět nedorazí – nahradí jej DJ premiéra Petra Štěpána

Už podruhé dává frontman Clan of Xymox přednost koncertu před domluveným DJováním v Praze. Místo něj tak na PGT 6 uvidíte DJský debut frontmana XIII. století, Petra Štěpána.

 

Ronny

 

Také se vám tomu nechce věřit? Ani nám. Scénář z loňského roku se totiž až s nepříjemnou osudovostí zopakoval. Zatímco za Ronnyho loňskou absenci mohl zmatek v diáři (neuvědomil si, že v ten samý termín hraje s Clan of Xymox na festivalu), datum letošního Prague Gothic Treffen věděl již od podzimu 2010 a v únoru potvrdil svou účast. Stejně to však nebylo nic platné, a jak nám čerstvě oznámil, kvůli naplánovanému koncertu s COX v lipském Mortizbastei nebude moci do Prahy dorazit. Co na to říct – člověk už asi aby podepisoval smlouvy úplně na všechno.

Abychom tuto mrzutost vyvážili, podařil se Pavlovi Zelinkovi husarský kousek – přemluvit frontmana domácí gothic rockové hvězdy XIII. století Petra Štěpána, aby se na šestém PGT vůbec poprvé ve svém životě představil i jako DJ. Budete tedy mít jedinečnou příležitost vidět Petrův vůbec první DJ set, který jistě bude špikován samými goth rockovými lahůdkami.

Všem, kteří se na Ronnyho těšili, se tedy tímto omlouváme, ačkoliv vina není na naší straně, a doufáme, že v premiérovém DJ setu Petra Štěpána najdete adekvátní náhradu.

Díky za pochopení.

pgt6_STEpan_porpve_jako_DJ

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

proc to ten chlap dela, proc? asi ho kopnu do holene, az na nej priste narazim.... nebo me ted napadlo ho za ten DJ pult unest. kdo ma nejpohodlnejsi kufr auta?<br /> <br />dyt v tom lipsku bydli, to skoro ani nemuze omlouvat zodpovednosti k fanouskum (kteri na nej jiste cekaji i tady).
Zklamání z loňské "zrady" Ronyho ještě nestačilo pořádně vyprchat a opět dává přednost jednomu z mnoha domácích koncertů před unikátním výletem do Prahy za novým publikem :( Rony, Rony...

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.