Pátý Saturday Night Freezer s DDD hosty

snf_5_sV sobotu 16. července můžete v klubu Základna navštívit páté pokračování "nové party ve městě" Saturday Night Freezer. Tentokráte se speciálními hosty z brněnské Dead Dolls Disco party!






 

Jelikož se rychle blíží sobota 16. 7. a s ní nové vydání kooperační Saturday Night Freezer party, je opět naší milou povinností navnadit vás a nalákat. Tento měsíc vytahujeme z klobouku dalšího kouzelného králíka. Po  návštěvě z Austrálie (DJ Michael Boxer) přivítáme nejen meziměstské, ale zároveň zahraniční DJs (hned dva), takže nalaďte zvukovody, protože tuto sobotu zaútočí československá bratrská skvadra a na DJský balkónek vstoupí Brnoslováci (kombinace, kterou v Praze milujeme!) z Dead Dolls Disco

To znamená, že za večer uslyšíte výběry od pěti různých krotitelů disků (hrajeme od kytar po EBM), zase minimálně jednou usmažíme zesilovač (tak nekompromisní hudbu hrajeme) a dobročinným vhozením mince do kasičky pomůžeme ohroženým netopýrům a stanici Nyctalus (www.nyctalus.cz), kvůli kterým celá párty probíhá. Jen pro upřesnění – na minulé párty se nevybralo ani 50 korun, přestože vstupné bylo a i nadále je zadarmo. Takže neváhejte, hrajeme pro vás a pro okřídlený symbol celé naší subkomunitky. Přijďte si zatancovat, popít, popovídat a pustit chlup pro dobrou věc! Nemocní netopýři za vaši minci dostanou léky, papání a postýlky.
 

Nyctalus


Na stránkách www.nyctalus.cz je několik smutných příběhů netopýrů, kterým ublížil člověk. Adélka skončila s trvalým poškozením křídla - někdo jí za účelem provozování černé magie vyřízl čtverec blány. Zní to hrozně, hloupě a krutě. Naštěstí netopýr přežil a má kde bydlet a co jíst a stal se z něj nyctalí mazel.

Když se zamyslíme, co všechno pro nás netopýři udělali a jak krásně si jejich samolepkami dekorujeme domácí příslušenství, je na čase, abychom udělali i my něco pro ně - a stejně tak můžete i vy, aby se dál proháněli nočním nebem (krvavý úplněk v pozadí, vlčí vytí a silueta karpatského hradu).

Na zábradlí se tedy opět objeví zavěšená pokladnička, a když vám po pivu zůstane nějaká koruna, hoďte ji, prosím, dovnitř. Všechny peníze, které vybereme, poputují přímo stanici.

Akce začíná kolem 20:00 večerní v legendární pražské klubohospůdce Základna jen pár metrů od tramvajové zastávky Lipanská. A jako vždy vám nabízíme možnost zahrát jakýkoliv (stylový) vybraný track – stačí se vyslovit zde v komentáři. Těšíme se na vaše poslechové tipy!

Saturday Night Freezer V (Dead Dolls Disco, Leather Rat a Sanctuary DJs)
16. července 2011 (start 20:00)
Praha, klub Základna (Lipanská 3)
Vstup: zdarma

Freezer6

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Fakt mě mrzí, že se nezúčastním! Užijte a zahrejte Boys boys boys!
tesim se ohromne!
Já taky, Hlavně na Slováky:-) Dlooouho jsem je neviděla
David Guetta - Where Them Girls At ft. Nicki Minaj, Flo Rida pls moc budeme tam takze kontrolujem jestly nam to zahrajete :P!
Tyhle přání mi hrubě připomínají někdejší "vtipnosti" ála Backstreet Boys na Dark Entries zábavě. Opravdu se někdo bez toho neobejde ani jeden večer? Nebo máte všichni za to, že je to opravdu tak legrační? Jinak proti vtipu a zábavě nic nemám..... :-)
Proč nejdeš radši na diskotéku, tam Ti jistě tyhle přání zahrajou???

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.