Pražský Gothic Picnic vyhlašuje kuchařskou soutěž "Spooky cookie"

Pražský Gothic Picnic vyhlašuje velkou kuchařskou soutěž "Spooky cookie" o nejstrašlivější koláček roku 2011!

piknik_pgt6_se_sout_na_web


Účastnit se může kdokoliv s vlastnoručně zhotovenou pochutinou (platí jedna osoba=jeden výrobek). Jak už název soutěže napovídá, jde o to, zhotovit malou potravinu-sušenku, muffin, jednohubku, drobné pečivo či zákusek a odekorovat ji tak, aby byla co nejvíc "spooky", tedy co nejstrašidelnější -ovšem v pozitivním slova smyslu!  Žádná reálná plíseň!

Těšíme se na netopýří krekry a dezerty, které vypadají jako nefalšované oční bulvy! Sněhové pusinky jako mozky a žloutkové rakvičky , ze kterých polezou marcipánoví upíři! Zkrátka-fantazii se meze nekladou.

Zúčastnit se je jednoduché, soutěžní kousek si vyrobíte doma-stačí ho pouze vzít s sebou na Gothic Picnic, který se koná 6.8.2011 od 16:00 v parku Parukářka (organizátorský stolek a  deka bude nad hospodou za hřištěm a bude označený cedulkou, abyste ji bez větších potíží našli). Výtvory lze přihlásit až do 17:30 (od přihlášení budou vystaveny na označeném místě k pokochání návštěvníkům), v 18:00 vyhlásíme výherce (tři). Nemusíte se bát, že Vám porota dobrotu sní, hodnotit se bude hlavně vzhled, nápad a vtip a slibujeme, že výrobek vrátíme nenakousnutý.

Soutěž je tu hlavně pro zábavné zpestření pikniku, tak nezapomeňte jistě doma něco vyrobit! I my se taky pokusíme něco "upéct"…Jako motivace na Vás čekají i nějaké ty ceny, např. dárky od Leather-rat.cz, volný vstup na následný Prague Gothic Treffen a překvapení od e-shopu Spookid.cz. Všechny ceny Vám postupně odtajníme (stejně tak složení poroty, protože čekáme zajímavé hosty z řad spřátelených webzinů). Vítěz si navíc odnese titul „Spooky kuchař roku 2011“.

Na závěr ještě důležitá poznámka - bohužel piknik závisí na počasí a občas se stane, že lije jako z konve. Pokud by se proti nám příroda obrátila a piknik by se přesouval pod střechu, určitě vás budeme informovat zde na webu, takže sledujte novinky či Facebook den před akcí, nejpozději 6.8. dopoledne!

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Dívala jsem se na FB do galerie DJ Kitty Lectro, totální sběratelské kousky, tyhle nafocené sušenky, tak snad hosté ocení aspoň těch pár netopejrů, co na piknik doneseme na ochutnání my méně kuchařsky nadaní:-D Moc se těším!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.