Co uslyšíte dnes večer v pořadu Dark Wave na Radiu Wave?

Pomalu se připravíme na koncert Covenant. Ve 155. dílu pořadu Dark Wave na Radiu Wave budeme soutěžit o tři vstupenky na jejich premiérový koncert, který proběhne příští čtvrtek 30. června v pražském klubu Roxy.

Vedle toho vám přineseme Aktuality z táborů L'Âme Immortelle, Project Pitchfork, OMD nebo Apoptygma Berzerk. V Démantu odfoukneme spolu s vydavatelstvým Other Voices records prach z výborné bezejmenné desky novovlnného projektu Indians In Moskow. Zahrajeme si z nových desek Petera Murphyho, Haujobb nebo z kompilace Alfa Matrix re:covered vol.2 plné předělávek skladeb Depeche Mode.

V druhé části pořadu vám pustíme rozhovor s post punkovými rebely Ulterior, kteří vydali čerstvý debut Wild In Wildlife a propagovali ho i na letošním ročníku festivalu Wave Gotik Treffen. A v závěru samozřejmě vás neopomene pozvat na žánrové koncerty, festivaly a párties následujících sedmi kalendářních dnů.

Dark Wave (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas - Radio Wave každou středu od 22 hodin do půlnoci. Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox).


Živé vysílání Radia Wave můžete po internetu naladit zde.

Darkwave

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.