Detailní program letošního Wave Gotik Treffen je venku

Chystali jste se na Wave Gotik Treffen, ale štvalo vás, že jste se detailní rozpis programu dozvěděli až pár dní před začátkem festivalu? V letošním roce se organizátoři polepšili a program se spoustou informací, které nebyly publikovány, umístili online už dnes v noci na stránky festivalu.

 

WGT_2011

 

A co se z programu dozvíte nového? Třeba bohatý program vážné muziky (včetně Requiem Johannese Brahmse ve známé kryptě Völkerschlachtdenkmal nebo operního vystoupení Diamandy Galas), zjistíte se, že v ceně lístku je také vstup na výstavu "Český kubismus Artel 1908 – 1935”, že domácí zástupci Luno vystoupí v pondělí v novém prostoru Schaubühne Lindenfels nedaleko Felsenkeller, že viktoriánský piknik je naplánován na páteční odpoledne ...... a také vás nemine lehká skepse z faktu, že stihnout ani ne polovinu z nabízeného programu je mimo lidské možnosti. Ostatně posuďte sami zde - www.wave-gotik-treffen.de/english/programm.php

 

Wave Gotik Treffen 2010

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

ja mam tezkou skepsi... kreje se to paradne vsechno :-x
rozpuleni je v nekterych pripadech malo, rozctvrceni zase moc... zacinam propocitavat a vymerovat tretiny, at idealne pokryju aspon ty nejnutnejsi veci. <br /> <br />mohlo to byt lepe poskladane pod jednu strechu, takhle to bude hodne tezke rozhodovani / a nebo marne prejizdeni.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.