Blackcentr vydají své nové EP u jiného labelu

Na podzim loňského roku jsme vás informovali, že nadějná parta Johnnyho Bonnetta, která se jmenuje Blackcentr, vydá své nové EP v letošním roce. Naše proroctví dojde brzy naplnění. V čem se ale předpověď ze září od záčasné reality liší je jméno vydavatele, který pomůže novince na svět.

 

Blackcentr

 

Původní vydavatel nového EP Blackcentr, label SigsalyTransmissions, v informacích z letošního roku nefiguruje. Místo něho se Johnny dohodl s vydavatelstvím Crunch Prod., které "I Kill EP" uvede v digitální podobě na trh 12. května. Kapela už v živém provedení funguje dokonce ve tříčleném složení, kdy k zakladateli Bonnettovi a zpěváku  ... přibyl ještě bubeník Josh Alve. Takto se kapela prezentuje od listopadu loňského roku a čerstvě se bude moci vytáhnout 19. května v kalifornském Santa Ana jako předkapela Combichrist.

Respekt starších kolegů vůči Blackcentr lze vytušit i z tracklistu pětiskladbového EP, kde vidíme ii remix od oblíbeného (a stále vytíženého) Daniela Gravese aneb Aesthetic Perfection. Titulní skladbu "I Kill" si můžete poslechnout skrz Facebook profil kapely. Tracklist:

01. I Kill
02. Temptation
03. I Kill (Aesthetic Perfection Remix)
04. I Kill (Star Machines Remix)
05. I Kill (Polluted Axis Remix)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.