Nově potvrzené hvězdy letošního WGT - Covenant nebo Dance Or Die

Dámy a pánové, číslo potvrzených kapel letošního ročníku povážlivě atakuje hranici 200 potvrzených účinkujících. I poslední trojice aktualizací tohoto týdne odhalila zajímavá jména - objevy i letité stálice. Asi nejzářivější hvězdou poslední rundy je rozhodně elektro hvězda Covenant.

 

Covenant_2011

 

Dalším silným magnetem výběru jsou vzkříšní Dance Or Die, kteří se čerstvě hlásí se svou návratovou deskou "Nostradamnation". Jejich vystoupení přivítají čeští fanoušci o to víc, že jejich anoncované premiérové vystoupení v ČR před čtyřmi roky neproběhlo jen díky rychlejšímu krachu tehdejšího pořadatele - agentury Neosféra. Celá sestava nově potvrzených účinkujících:

COVENANT (S) - TERRILL (D) - ZERO DEGREE (D) - JO QUAIL (GB) - MERCYDESIGN (D) - EF (S) - DANCE OR DIE (D) - THEODOR BASTARD (RUS) - HEIDEVOLK (NL) - THEE FLANDERS (D)


Lístky na dvacátý ročník Wave Gotik Treffen jsou v prodeji. Neváhejte letos nákupem, jak kvůli jubileu, tak i dáíky mimořádně silnému line-upu je důvodné podezření, že letos mohou být lístky, především ty na stanování, vyprodány v předstihu.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.