Scéna pomáhá Japonsku vol.2: BLIND PASSENGER

Tragédie v Japonsku zapůsobila na Německo především skrze problémy, které do dnešních dnů představuje nejen pro obyvatele Japonska porouchaná jaderná elektrárna ve Fukušumě. Právě ona je středobodem benefiční akce Nika Page a jeho projektu Blind Passenger - singlu Fukushima Slot Machine.

 

Blind_Passenger_-_Fukushima_Slot_Machine

 

"Každá jaderná elektrárna je nezodpovědný a bezohledný zločin proti naší budoucnosti! Fukushima Slot Machine je nová hymna mezinárodního anti-jaderného energie hnutí". To jsou hesla, která stejnojmenný benefiční singl Blind Passenger tlačí mezi hudební veřejnost. Veškerý zisk, který z prodeje singlu bude, hodlá Nik Page věnovat organizaci "ausgestrahlt e.V.", která se soustředí na podporu boje za budoucnost bez jaderných elektráren.

Píseň je nyní k dispozici v mnoha obchodech, které jí nabízejí ke stažení. Stačí zadat název skladby do jakéhokoliv vyhledávače. Ještě před jejím zakoupením si jí můžete poslechnout na MySpace profilu kapely. Kreativní hudebníci jsou navíc vyzváni, aby vytvořili svou vlastní verzi Fukushima Slot Machine. Instrumentální podklady skladby si můžete stáhnout zdarma zde: www.snaketicket.com/FukushimaSlotMachineMakeYourOwnVersion-files.zip a výsledek poté odešlete email - presse@wannsee-records.de. Nejlepší verze skladby budou využity do druhé vlny Fukushima Slot Machine kampaně.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.