Dracula otevře brány pekel v útrobách Kostela sv. Michaela Archanděla

Vážení přátelé filmové klasiky a gotické mytologie! Osudný den nepředvídatelného setkání se samotným knížetem temnot, hrabětem Draculou, se nemilosrdně blíží! Klubový filmový projekt Jameson Cult Film Club se po veřejné projekci úsměvného sci-fi Návrat do budoucnosti vrací k temnějšímu žánru.

 

Dracula_1992_02


Již ve čtvrtek 21.4. se otevřou brány pekel a v děsivých útrobách Kostela sv. Michaela Archanděla u Staroměstského náměstí (dnes Venue music club, Michalská 29, Praha 1) povstane mocný Dracula se svou družinou z hlubin nejtemnějších bájů, aby vás na rozhraní života a smrti poctil svou děsivou společností a fatálním příběhem své oddané vášně. A to nejen prostřednictvím filmové projekce. . . Kultovní snímek "Dracula: Love Never Dies" vám bude představen v originálním znění s tituky a ve skvělé kvalitě z BLU-RAY disku. Po projekci následuje žánrová zábava, která může za přítomnosti krvelačného knížete nabýt tisíce podob a neočekávaných rozměrů. Zaručit můžeme jen to, že namísto (či kromě) krve naplní poháry irská whiskey Jameson. Vydejte se vstříc kontrovernímu hrdinovi, jenž se pro nenaplněnou avšak nehynoucí lásku postavil na stranu Zla. Na jakou stranu se postavíte vy, zůstává jen na vaší volbě. Dorazit můžete vyzbrojeni česnekem, dřevnými kůly či stříbrnými kulkami. Vítáni ale budete i jako stoupenci krutého, leč charismatického ďábelského aristokrata ve vampírské róbě.

Vstupenky za pouhých 99 Kč zakoupíte v síti TicketStream. V ceně je zahrnut voucher na Jameson drink zdarma. Mediální partneři jsou CZ Sanctuary a Nosferatu shop.

 

Dracula / 21.4.2011 / Venue music club (Michalská 29, Praha 1) / opening v 19h / start projekce 20h

 

Více informací na :

http://www.jamesoncultfilmclub.cz

http://www.facebook.com/jamesoncultfilm.cz

http://twitter.com/jamesonfilmcz

 

Dracula_-_Cult_Film_Club

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.