Co uslyšíte dnes večer v pořadu Dark Wave na Radiu Wave?

Rozhovor s postpunkovými princátky White Lies byl plánován mnohem delší. Ale protože je trojice opravdu velkou hvězdou, jejich manažerka nám umožnila se zpěvákem Harrym hovořit pouze necelých deset minut. 

 

whitelies

 

I tak jsme s nenápadným frontmanem, který předevčírem se svou partou vyprodal Lucerna Music Bar, probrali leccos zajímavého. Vedle krátkého rozhovoru s White Lies se můžete ve 140. dílu dvouhodinovky Dark Wave těšit na haldu aktualit z temněji laděné scény, konkrétně vám budeme referovat, co nového se děje u In Strict Confidence, Nine Inch Nails, Blitzkid nebo This Morn’ Omina. V Démantu si představíme darkwave projekt Elijah’s Mantle, poté ukázky z čerstvě vydaných desek Das Ich, X-Fusion nebo Chapel Club a na závěr máme pro vás přichystaný bohatý pártylist, který vás pozve na koncerty Hurts, Priessnitz, De/Vision nebo velkou Steam-Up párty.

Dark Wave (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas - Radio Wave každou středu od 22 hodin do půlnoci. Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox).


Živé vysílání Radia Wave můžete po internetu naladit zde.

 

darkwave - logo

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.