Post-punkoví popaři Neon Trees útočí se svým hitem na Evropu!

Evropa nedávno zplodila White Lies, Amerika zase Neon Trees. Pánové post-punkový odkaz natřeli trochu do popu, navíc s přídechem The Killers a sklidili tímto tahem velký úspěch. Po roce plenění Nového světa vysílá vydavatel čtveřici se stejným zadáním i do Evropy.

Neon Trees je čtyřčlenné seskupení, kterému velí charismatický zpěvák Tyler Glenn. Ten dal kapelu dohromady se svým sousedem Chrisem Allenem, který ve skupině hraje na kytaru. Skupina vydala již v roce 2006 své první EP, ale protože šlo spíše o demo, velkou díru do světa s ním neudělali. V rodné Americe se Neon Trees prosadili až se svým debutovým singlem u velkého vydavatelství, za který byla zvolena píseň Animal. Zmiňovaná skladba se okamžitě dostala do nejvyšších rotací všech amerických rádií a na vrchol řady hitparád. Nemalou zásluhu na úspěchu měl i vtipný videoklip, který k písni kapela natočila.

 

Tento týden se skladba Animal konečně dostává i k nám… Prý je to jen začátek. Již brzy se prý můžeme těšit na evropské vydání jejich debutové desky “Habits“!


Neon Trees  – Animal

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.