Tim Burton vyzrazuje detaily k remaku Frankenweenieho

Nedávná novinka z kanceláře Tima Burtona, která prozradila jeho plány na remake upírské série "Dark Shadows" si mezi návštěvníky našeho webu vysloužila vysokou čtenost, a tak vám rádi servírujeme další. Tentokrát jde o fanoušky vášnivě očekávaný remake proslulého Burtonova kraťase "Frankenweenie" z roku 1984. Studio Disney vyslalo do světa zprávu, která je pro všechny skalní příznivce této makabrózní komedie o znovuoživeném Sparkym poměrně uklidňující - příběh totiž zůstane v černobílém kontrastu! Zároveň ale půjde o dosti revoluční krok, protože film vznikne v trojrozměrné verzi. "To by mělo vynést starý, klasický styl do úplně nových rovin", dodávají producenti Disney. V současné době se už pracuje na více než dvou stech figurkách, které se rozhýbají pomocí stop-motion animace a hlasy jim dodají například Winona Ryder, Catherine O’Hara, Martin Short či Martin Landau.

 

Další informace z natáčení pro vás budeme nadále bedlivě sledovat, prozatím si zavzpomínejte na nepřekonatelnou původní verzi:

 

Frankenweenie - Part 1


Zdroj: http://www.nme.com/movies/news/details-of-tim-burtons-frankenweenie-unveiled/205459

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

BW určitě vítám, ale to 3D - zase, zase 3D - nechápu, proč skoro každej novej film musí být 3D, když stejně těch efektních vystupujících scén bývá minimum. Chápu to třeba u snímků, který s tou technologií 100% počítají (Avatar) nebo dokumenty o přírodě (Žraloci) atd. ale dělat nutně každej film ve 3D je podle mě blbost, akorát z toho bolej oči.
tak dela to disney, takze tam bych videl "zakopaneho psa". na cernobily film by se lakalo hur, nez na "lidicky to jste jeste nevideli - cernobile 3D!" muze to byt docela zajimave a snad to tomu filmu zbytecne neublizi (kdyby uz nepomohlo).<br /><br />super je, ze to bude klasicky animak!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.