Frontmani The Cure a Editors na nové desce The Japanese Popstars

Severoirské elektronické partě The Japanese Popstars se podařil poměrně husarský kousek. Na jejich nově připravované desce se totiž v roli hostů objeví kromě Morgana Kibbyho (M83), Jamese Vincenta McMorrowa a dalších i dva slavní Smithové. Prvním z nich je Tom Smith, zpěvák The Editors, a druhým dokonce Robert Smith z The Cure. Hudební publicisté si mohou ukroutit hlavy údivem, jak se The Japanese Popstars s pověstí naprosto průměrné elektronické formace podařilo přesvědčit tak velká jména ke spolupráci.

První ochutnávku v podobě singlu "Song For Lisa", na které se objeví slavná irská zpěvačka Lisa Hannnigan, bychom měli dostat již 4. dubna 2011, tak uvidíme. Prozatím můžeme The Japanese Popstars představit zatím posledním, tři roky starým klipem ke skladbě "Facemelter".


The Japanese Popstars - Facemelter


Zdroj: Side-Line.com (The Cure and The Editors frontmen on new The Japanese Popstars album)

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

The Japanese Popstars s pověstí naprosto průměrné elektronické formace - no u mě je to právě naopak!<br />tahleta trojka z Derry mě už zaujala svou peckou z roku 2008 Dellboys Revenge a od tý doby na ně nedám dopustit! oni totiž uměj udělat skutečně kvalitní taneční popinu, ovšem né žádnej odpad! jejich songy si totiž můžou zamilovat posluchači na všech stranách z různého publika a to se dneska cení!<br />http://www.youtube.com/watch?v=FXMADU12GdQ

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.