Staňte se (filmařským) členem Angelspit!

Snad žádný z fanoušků současné elektronické scény nemohl přehlédnout jednu z (nejen) vizuálně nejvýraznějších formací, extravagantní australskou cyberpunkovou dvojici Angelspit. A kdo by snad nechtěl s tímhle svérázným uskupením blíže spolupracovat? Nyní máte reálnou šanci a my vám poradíme, jak na to. DestroyX tuto možnost uvádí slovy: "Poslední pokus o natočení videa dopadl tragicky...kameraman byl sněden přímo na place...no comment..."

Do prvního února máte možnost zvolit si jakýkoliv song z aktuálních desek "Hideous and Perfect" a remixové "Larva Pupa Tank Coffin" a vytvořit k němu doprovodné video za použití buď starších materiálů Angelspit (například žívých záznamů z vystoupení na Youtube – třeba zde), nebo vlastních záběrů. Hotové video je pak třeba zavěsit na Youtube a poslat odkaz na email zoog@angelspit.net.

A co můžete získat? Velmi blízkou spolupráci s Angelspit, možnost vytvářet úžasný video obsah pro kapelu a především vyrazit s ní na turné v dubnu 2011, kdy už bude venku remixová deska materiálu z "Hideous and Perfect" nazvaná "Carbon Beauty"! Nejen vítěz, ale i finalisté dostanou navíc různé ceny z merchandise a možnost kooperovat s Angelspit někdy v budoucnu.

Je jen několik pravidel, které je potřeba dodržet:

  • žádné použité záběry nesmí být vázány autorským právem někoho jiného než autora nebo Angelspit,
  • autorovi musí být nejméně 21 let, nezávisle na zemi, ve které žije.

Přejeme všem filmařům hodně štěstí!



Angelspit – Become a member of Angelspit

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.