Nové EP "The Anywhere" britských Rhombus je na světě

Vycházející hvězda britské gothicrockové scény Rhombus právě vydává své EP "Anywhere". Čtyřpísňové EP otvírá track "Anywhere" z uznávaného alba "Open Sky", které Rhombus vydali v roce 2010. Následují dva zbrusu nové songy "Timelless a Elegant" a "Nowhere", čtyřku uzavírá remix "Anywhere" od Stephena Carey známeho z Eden Haus, Adoration nebo This Burning Effigy.
 
EP je nyní k dispozici v přísně omezené edici na stránkách www.rhombus.org.uk, 11.1 2011 bude dostupný v MP3 shopu www.af-music.de a ve všech standartních distribucích.

Vycházející hvězda britské gothicrockové scény Rhombus právě vydává své EP "The Anywhere". Čtyřpísňové EP otvírá track "Anywhere" z uznávaného alba "Open the Sky", které Rhombus vydali v roce 2010. Následují dva zbrusu nové songy "Timeless a Elegant" a "Nowhere", čtyřku uzavírá remix "Anywhere - Cinzano mix" od Stephena Carey známeho z The Eden House, Adoration nebo This Burning Effigy.

EP je nyní k dispozici v přísně omezené CD edici na stránkách kapely www.rhombus.org.uk, 11.1 2011 bude dostupný v MP3 shopu www.af-music.de a ve všech standartních distribucích.

Tracklisting:

  1. Anywhere [03:42]
  2. Timeless And Elegant [05:08]
  3. Nowhere [04:20]
  4. Anywhere (Cinzano Mix) [04:54]

 

 

zdroj: www.af-music.de

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.