H.R. Giger se vrátí k Vetřelcům

Kdo by na gotické scéně neznal podivné hybridní xenomorfní stvůry Oscarového H. R. Gigera, které dostaly "Vetřelce" na pozici jednoho z nejkultovnějšího snímku v dějinách filmu? Švýcarský výtvarník si po několika veleúspěšných dílech dal na delší dobu od Vetřelců pokoj (kokrétně od roku 1997, kdy byl po zhlédnutí projekce snímku "Vetřelec: Vzkříšení" tak znechucen interpretací svého díla, že trval na tom, aby se jeho jméno v titulkách vůbec neobjevilo). Milovníci "Aliens" však mohou začít skákat do stropu radostí.

V hollywoodské kuchyni se totiž chystá velmi zajímavá delikatesa – další díl "Vetřelce", na kterém by se měl Giger aktivně podílet. Novinka s pracovním názvem "Paradise" bude natočena ve 3D pod taktovkou režiséra původního "Vetřelce" z roku 1979 Ridleyho Scotta (dále třeba Blade Runner, Černý jestřáb sestřelen apod.).

A o co půjde? Podle všeho nás děj zavede na úplný začátek vetřelčích příběhů, do doby ještě před prvním dílem série, kde odhalíme původ nechvalně známého Vesmírného nájezdníka. Příběh se bude soustředit na skupinku astronautů, kteří se setkali s vetřelci ještě před cestou na vesmírnou loď Nostromo...



Alien Trailer (1979)


Zdroj: NMEcom (HR Giger will return for Ridley Scott's 'Alien' prequel)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.