Akimbo vyrazí s Chrysalide a Sonic Area na českou minitour

O šumperských industriálních zbojnících Akimbo jsme si na stránkách Cz Sanctuary zase chvilku nepsali, ale to neznamená, že by se v jejich ležení nic nedělo – právě naopak. Energie tělesa byla v uplynulých týdnech investována především do živých vystoupení a vypadá to, že trio bude v tomto trendu i nadále pokračovat.

Spolu se dvěma vynikajícími francouzskými projekty Chrysalide a Sonic Area se Akimbo v zimě vydá na cesty po našich končinách. Druhého prosince vystoupí tato skvadra v Praze, o den později si odskočí do Budapešti (kde je doprovodí tamní First Aid for Souls) a čtvrtého prosince se industriálně/electro/experimentální delegací budou moci potěšit v Olomouci. Pokud by se vám ale nechtělo čekat tak dlouho, můžete Akimbo vidět třeba v předvečer koncertu Throbbing Gristle (tedy 29. října 2010) v Novém Jičíně spolu s Valerian´s Future.

Že věhlas Šumperáků zvolna začíná přesahovat hranice naší republiky potvrzují nejen čím dál častější výlety do ciziny, ale i zájem zahraničních žánrových médií. Nedávný rozhovor s frontmanem Aldou si tak můžete přečíst například na holandském serveru EBM-Inudstrial.nl

 

fla_a_akimbo_220710004

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Nemáš špatný datum? Dec je prosinec.<br />Nebo, že by nějaká změna?<br />http://www.myspace.com/chrysalideaudiotrauma
Ezaci, mas tam chybicku, ty koncerty budou 2.-4.12.2010
Inu, jak jsem z ústředí u "Brány Jeseníků" koupil, tak prodávám :). Nicméně pravda, neověřoval jsem to, chybička se vloudí, data byla v článku opravena, zakrátko tomu tak bude i v kalendáři. Bod pro všímavé ;).

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.