Podrobnosti k zájezdu na zahraniční koncert Vanessy

Před dvěma týdny jsme vyvěsili na náš web anketu, zda byste nechtěli vyrazit společně s domácí tvrdě elektronickou legendou Vanessa na jejich první zahraniční štaci, která se odehraje v neděli 5. září v německém městečku Deutzen blízko Drážďan. Ten hostí už popáté atmosférou rodinný, leč line-upem nabušený festival Nocturnal Culture Night. Během nedělního dne festivalu kromě Vanessy vystoupí ještě například Xotox, Girls Under Glass, Stas Industry nebo Leather Strip. A protože ohlas na naší výzvu byl více než pozitivní, zde jsou podrobnosti chystaného zájezdu.

 

Cena zájezdu: 1250 Kč (500 Kč cesta autobusem, 750 Kč speciálně vyjednaná cena (15% dolů) za jednodenní vstupenku (5. září) na festival.

Odjezd: 7:00 hod. z parkoviště u polikliniky na Budějovickém náměstí v Praze 4

Příjezd na festival: 11:00 hod.

Začátek vystoupení Vanessy: 12:30 hod.

Plánovaný konec festivalu: 23:30 hod.

Plánovaný návrat domů: v pondělí 6.5. ve 4:00 na místo odjezdu

Přistaven bude klimatizovaný autobus Mercedes Benz.

 

A teď to nejdůležitější:

- Závazné přihlášky na zájezd je potřeba posílat do úterý 31.8. do půlnoci na emailovou adresu redakce@sanctuary.cz. Do emailu uveďte své občanské jméno, počet osob, které pojedou případně s vámi a mobilní spojení na vás.

- Zájezd bude potřeba zaplatit na místě odjezdu.

- V případě nenaplnění základní kapacity autobusu budeme nuceni zájezd zrušit. V tom případě bychom dali vědět telefonicky během středy.

 

Nedělní line-up Nocturnal Culture Night 5 (ber pořadí, jak kapely budou vystupovat):

Girls Under Glass

Leather Strip

ModCom

Nachtmahr

Saltatio Mortis

Slave Republic

Star Industry

Solar Fake

Vanessa

XOTOX

ncn5flyer

Více o festivalu se dočtete na stránkách http://www.nocturnal-culture-night.de/

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Prave jsem dal online fotky z lonskeho rocniku NCN: [url]http://mi.rage.cz/NCN2009/[/url]<br />A na [url]http://mi.rage.cz/[/url] najdete i fotky z predchozich trech rocniku.
Jen bych upresnil, ze Deutzen neni u Drazdan, ale u Lipska, resp. kousek pod nim, po ceste na Chemnitz.<br />A je skoda, ze tam nebudete v sobotu, kdy spolecne s Lola Angst premierove zazpiva Lupo, frontman brnenskych Bullerbyne.<br />Kdyby nekdo chtel jet uz v sobotu ci patek autem, necht mi da vedet.<br />Vemte s sebou destnik ci plastenku, v tuto rocni dobu tam obcas sprchne a v amfiteatru neni kam se schovat.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.