Informace k letošnímu zájezdu na Castle Party - důležité!

Pozor, pozor - všem účastníkům zájezdu na polskou gotickou slavnost Castle Party! Do bolkowského festivalu zbývá již pouhý týden a tak je třeba uveřejnit organizační pokyny, abyste s nimi mohli zkoordinovat vlastní plány.

1) ODJEZD NA CASTLE PARTY proběhne v pátek 30. července 2010 z pražského Hlavního nádraží, kontaktní osobou je Krysa. Sraz účastníků je v 7:30 pod spodní cedulí odjezdů. Samotný vlak s identifikačním číslem "R 851 Sněžka" odjíždí v 8:10 a do Trutnova dorazí přibližně v 11:20. Zde bude následovat krátké čekání na případné výpravy z dalších částí republiky, kolem 11:45 nalodění do přistaveného autobusu a odjezd směr Bolkow. Poměrně brzký čas odjezdu byl stanoven vzhledem k předpokládané vysoké účasti na festivalu, tak aby se podařilo ještě získat nějaké slušná místa v kempu na postavení stanu.

2) ODJEZD Z CASTLE PARTY proběhne v pondělí 2. srpna 2010 z Bolkowa. Sraz účastníků je v 9:00 na parkovišti před kempem. Přistavený autobus nás odveze zpět do Trutnova (předpokládaný spoj R 850 Sněžka, odjíždějící v 10:41 z Trutnova do Prahy).

Předprodej vstupenek na Castle Party spolu s možností rezervovat si místo v autobuse končí V ÚTERÝ 27. ČERVENCE VE 12:00, aby stačily dorazit všechny platby.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na viděnou.

CZ Sanctuary


Castle Party

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.