2.7.10: PRAGUE GOTHIC TREFFEN ODHALUJE DALŠÍ PODROBNOSTI

Jak už jsme vás informovali před několika týdny, i v letošním roce pro vás chystáme tradiční happening s názvem Prague Gothic Treffen. Pojďme se podívat, co jsme pro vás na letošní rok přichystali:

Pátý ročník se uskuteční v sobotu 14.srpna a začne již v odpoledních hodinách gothic picnicem v překrásném prostředí parku Sacré Coeur. Odtud se okolo sedmé večerní naše aktivity přesunou do nedalekého smíchovského klubu GOX (dříve RC Bunkr), kde pro vás máme i tentokrát připraveny dvě tematicky odlišná pódia, na kterých se pokusíme žánrově oslovit co nejširší spektrum příznivců scény. Z potvrzených DJů se můžete těšit na frontmana Clan of Xymox Ronnyho Mooringse, na zlatá léta elektronické hudby dá vzpomenout speciální set Josefa Sedloně, legendy české alternativní scény a dlouholetého moderátora pražského Radia 1. Po dlouhé době se Praha znovu dočká setu DJe Tranzistora, někdejší hybné páky proslavených See You In Hell parties, dnes člena Depressive Disorder. Ze Slovenska k nám zamíří osvědčený DJ Šony, nedílná součást slovenského serveru Batcave.sk a častý účinkující bratislavské Batcave Party, který představí vinylový set především kytarového oldschoolu. Těšit se můžete i na vystoupení oblíbeného pražského DJe Fakíra, z Brna přiveze klubové elektronické nářezy DJ Sickness. Tím ale výčet vystupujících nekončí, už za několik dní vám odhalíme i zbývající část večerního programu letošního PGT. Vstupenky v ceně 99,- Kč budou k dostání pouze na místě a již tradičně budou zároveň lístkem do tomboly. V té budete moci získat vstupenky na celou řadu podzimních koncertů a další zajímavé ceny, které jsme pro vás připravili.

Další informace brzy, sledujte naše stránky!

 

PGT5_POSTER_BEZ_DJS

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Byla by fajn ta Ari, kdyz minulej rok onemocnela. :-)
Diky za zajimavej poznatek, bohuzel ale seznam DJs uz v soucasny podobe odpovida casove spis dvoudennimu festivalu :D - mate se rozhodne jeste na co tesit v dalsim odtajnovani;-) Ale je pravda, ze Ari uz 3krat byla zvana na akci coby DJane, ale vzdycky z toho nejakou nestastnou nahodou seslo... :s

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.