25.5.10: My Life With The Thrill Kill Kult začínají rekapitulovat

Americká industriální legenda My Life With The Thrill Kill Kult zažila asi největší období slávy na přelomu 80. a 90. let. Ale ani poté její význam na temnou severoamerickou scénu neklesl. Z elektronických následovníků Revolting Cocks se postupně morfovalo těleso, které nasálo rock'n'roll 60. a 70. let, surfovou hudbu, hard core i NIN políbený temný rock.

V dnešních dnech začáná partička, která pro své obskurní názory sama sebe udržovala delší dobu v záměrné izolaci, vydávat starší tvorbu, která už delší dobu není k dispozici. Jako první se dostává ven výběr těch nejsvětlejších momentů, kdy byla kapela upsaná legendárnímu labelu Wax Trax! Dvanáctka již známých tracků, včetně hitů Koller Than Jesus nebo The Days of Swine & Roses byla po letech znovu zremasterována a doplněna nikdy nevydanou novinku Satana Rising.

 

My Life With The Thrill Kill Kult - Koller Than Jesus

Limitovaný rozšířený box bude navíc ještě obsahovat druhý nosič, který přinese posluchačům záznam vystoupení kapely z vrcholu jejich slávy. Desetitrackový set kapela natočila před dvaceti roky, 10. června 1990 v San Antoniu. V boxu navíc majitel najde dvě pohlednice od kapely navíc. Celý restospektivní boom startuje začátkem června vydavatelství kapely Bahntier Rustblade, která nedávno premiérově vystoupila v ČR na Moravském industriálním festivalu.

My_Life_With_The_Thrill_Kill_Kult

Zdroj: Gothtronic (MY LIFE WITH THE THRILL KILL KULT Releases Wax Trax Years Compilation)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.