Potemnělý trojboj na pardubické Bat Moon Rising

Bat Moon RisingV sobotu 1. května proběhne v pardubickém klubu Ponorka první akce s názvem Bat Moon Rising, která uvítá slovenské deathrockery The Last Days of Jesus, gothic rockové Výsměch? z Poličky a přeloučské Phosgene Girls.



 

Že první máj nemusí být jenom svátkem lásky (nebo práce), ale dokáže se odít i do trochu temnějších barev, si vzali za cíl dokázat organzátoři večírku Bat Moon Rising a vnést tak do Pardubic čerstvý subkulturní vítr. Na premérovém vydání se můžete shledat hned se třemi žánrovými kapelami:

The Last Days of Jesus (SK, gothic/death rock)

Bratislavští The Last Days Of Jesus se už léta řadí mezi špičku gothic rockových kapel zemí bývalého východního bloku. Jejich gothic rock s prvky deathrocku, batcave a syntetického experimentování, evokující 80. léta minulého století, zaujme svou strhující živelnou energičností a spontánním pódiovým projevem. Jejich četné zkušenosti s koncertováním po celém světě a na největších žánrových festivalech v Evropě a bohatá diskografie pod křídly nahrávacích firem jako je německá Alice In, New Christian Music, EMI nebo rakouského labelu Strobelight Records dokládají vývoj skupiny během 17-ti leté existence.

Phosgene Girls (CZ, darkwave)

Přeloučská kapela, kombinující samply s post-punkovou melodičností.

Výsměch? (CZ, gothic rock)

Kapela z Poličky, která je již více než 10 let stálicí na gothic rockovém nebi Pardubického kraje.

O afterparty se postarají Sanctuary.cz DJs.

Bat Moon Rising - The Last Days of Jesus (SK), Phosgene Girls, Výsměch? + afterparty Sanctuary.cz DJs
1. května 2010 (19:30)
Pardubice, RC Ponorka (Jiráskova 29)
Vstup: 140,- Kč

Klikněte pro zvětšení

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.