1.4.10: Peter Hook oživuje Joy Division!

Obrovská senzace se rodí na postpunkové scéně, Peter Hook se totiž rozhodl oživit Joy Division! Někdejší baskytarista Joy Division Peter Hook se jako vlastník jména kapely rozhodl o znovuoživení tohoto souboru. Jména spoluhráčů prozatím zůstávají zahalena tajemstvím, zveřejněno však bylo jméno nového frontmana, který se pokusí "nahradit nenahraditelné". Není jím nikdo jiný než Alex Turner, zpěvák britské modly Arctic Monkeys.

Legendární postpunková kapela Joy Division zanikla v roce 1980 po smrti Iana Curtise, aby se poté transformovala v New Order. I New Order jsou neaktivní (od roku 2007), po odchodu Hooka zbytek kapely založil novou formaci Bad Lieutenant, která v loňském roce vydala debutové album "Never Cry Another Tear" (o formaci čtěte zde).

Zda se noví Joy Division soustředí na živé vystupování, či snad nahrají nový materiál, ukáže až čas, bližší informace přineseme brzy. Více o comebacku Joy Division najdete na oficiálním webu www.joydivision.com. Buďte trpěliví, server je pod vlivem obrovského zájmu návštěvníků neustále přetížen.

Joy Division - Atmosphere

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Na zmiňovaném webu je video z jam session !!! Chce to trpělivost, na web jsem se dostával dvě hodiny...
cely den se z toho raduju a zaroven se obavam co z toho vznikne.<br />Kurna ze to je zas nejaky nefilimovsky april ? :P
Vzhledem k datu jsem zatím nepropukl v zoufalý smích. Pokud to ale není pokus o špatný vtip, pak bych řekl, že se hooky totálně pomátl, vykašlal se na svou důstojnost a řekl si, že prostě pořádně nakrkne bernarda a stevena... děs, děs. Alex Turner?! Ne, to musí být vtip.
Takže, nikde nic. Pochybuji, že by sanctuary bylo jediným webem, který by se chtěl o takovou novinku podělit/nebo o ní byl zpraven. Navíc by takové rozhodnutí nepochybně vedlo k pikantní soudní při, vzhledem k tomu, že hook zcela jistě není vlastníkem názvu kapely. Asi tak.
Akorat ja to samozrejme sezrala :-) a rada,stejne jako Soporty :-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.