Boy George oživuje Culture Club a vydává po 20 letech nový materiál!

"Do You Really Want To Hurt Me?", "Karma Chameleon", "Church Of The Poison Mind" nebo "It's A Miracle". To je jen několik léty prověřených evergreenů legendární formace Culture Club vedené excentrickým Boy Georgem, která za dobu své existence prodala více než 150 miliónů nahrávek.  A k nim nyní přibudou další, novinkové kusy. Boy George totiž tuto novoromantickou ikonu přivádí znovu k životu, a to dokonce v původní sestavě - tedy s Roy Hayem, Mikey Craigem a Jon Mossem.

Právě dnes vychází comebackový singl "Let Somebody Love You". Podepsán pod ním je britský producentský tým Future Cut a jedná se o  první materiál Culture Club po dvaceti letech. Singl je zároveň první ochutnávkou z chystaného alba "Life", které si můžete předobjednat zde.

Pokud tuto znovuobnovenou legendu toužíte vidět naživo, budete mít možnost od listopadu, kdy se Culture Club vydají na evropské turné. Nejblíže k našim hranicím budou dva německé termíny: 4. prosince v Kolíně nad Rýnem a 5. prosince v Berlíně. Společnost na turné jim budou dělat dvě další, neméně známá jména: Belinda Carlisle a Thompson Twins. WOW!

 

Boy George & Culture Club - Let Somebody Love You

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.