4.3.10: Depressive Disorder opouští Radim Čáp

Smutnou zprávu si pro fanoušky tuzemské elektroniky přichystal Radim Čáp, polovina brněnské dvojice Depressive Disorder, který vydal následující prohlášení:

Po dlouhém a důkladném zvažování jsem se z důvodů odlišného pohledu na práci a realizaci v hudebním projektu Depressive Disorder rozhodl z formace odejít. Nadále se budu věnovat svému sólovému hudebnímu projektu Mastermind. Patrikovi a Depressive Disorder, přeji do budoucna vše dobré.

Radim Čáp (ex-Depressive Disorder)

Jak se redakci CZ Sanctuary podařilo zjistit, rozpad dua neznamená ukončení činnosti kapely, která se tak stane výhradně projektem kolegy Patrika. Jisté je, že plánované EP "Back to The Roots" vyjde (ač se zpožděním), o domluvených koncertech se prozatím jedná. O dalším vývoji vás samozřejmě budeme informovat.


Stork Depressive Disorder

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Je samozrejme skoda ze Radim odchazi z DD, ale me se album Power hodne moc libi a vzdycky jsem si rikal, ze by bylo skvele, aby v tom Radim pokracoval - takze uz se tesim na nove Mastermind!
ja tomu rikam konec EBM v cechach. Vsechny kapely budto nic nedelaji, nebo se jeste k tomu rozpadaji a jedina banda co tady u nas neco dokazala se prave rozlozila. Daval jsem planovane spolupraci s DD pro sebe posledni sanci, necekal sem ze bude mit trvani pouhy tyden. No nic no, Radimovi a Masternmindu samozrejmne drzim palce a Patrikovi taky.<br />cus
coze :shock: a ja se tak tesila do olomouce na novou sestavu :sad: <br /><br />Neural_I: mozna bys nove dd zachranil aby na to patrik nebyl sam...a treba by se pak radim vratil.
Gita: haha "zachranil" :evil: copak sem čak noris? ja se jim do toho nechci vubec montovat, je to jejich vec a maj pravo se svym ditkem nalozit dle vlastniho uvazeni. S obema jsem dlouho diskutoval a mam pocit ze Radim uz ma jasno (stejne jako ja ohledne NND) je to podobnej stav a ja chapu ze je nezvratnej, aspon ne v nejblizsi dobe. Chysta se vrhnout na Mastermind, coz je fajn, nicmene vime jak to funguje s one-man projekty.. tak snad bude aspon nejaky dobry cedecko do auta.
Neural_I: Cak noris ne ale nnd a dd byly poradne jedine takove kapely tady a kdo jiny by mel s patrikem hrat kdyz nechce radim a kluci maji porad nnd :-). ale to co pises vypada spatne a je to skoda jak dobre kapely konci :sad: na co budeme chodit :sad:

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.