26.2.10: Podívejte se na nové video Terminal State

Slovenská electroindustriální formace Terminal State zveřejnila nové video ke skladbě "Andromeda". Ta by se měla objevit na připravovaném dvojalbu "Strange Horizon/Synthetic Red River", které vyjde ještě letos u kanadského labelu EAR. První disk bude obsahovat zbrusu nové písně, druhý potom přepracované písně z nikdy nevydaného alba "Synthetic Red River" plus exkluzivní remixy.

Terminal State se také objeví na chystané kompilaci "Old School Electrology vol.I.", o které jsme vás informovali zde. Nejbližší možnost, kdy můžete kapelu zhlédnout živě, budete mít 12.března v bratislavském Randal klubu, kde kapela vystoupí ve společnosti KIFOTH a Last Influence of Brain.

 

Více informací o kapele najdete na jejich MySpace, nebo Facebook profilu.

 

Terminal State - Andromeda

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Rád bych Nephilima doplnil, že ChrisXX z TS pracuje s P67K z Plzně na CZ/SK projektu Apophysia<br />http://bandzone.cz/thefatalimpact<br />Hodně se to blíží tomu co dělali svého času pánové Leeb a Fulber v projektu Syanesthesia nebo v první dekádě projektu Delerium. Důležitá zpráva je, že pánové z Apophysie makají na albu, které by chtěli vydat ještě letos!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.