28.1.10: Česká olympionička fandí industrialu

Martina_Konopov_1

 

Industriální veřejnost má letos o důvod víc fandit u televize našim sportovcům na olympiádě. České reprezentantce v akrobatickém lyžování, třiadvacetileté Martině Konopové, se podařilo vybojovat místo v nominaci na olympiádu ve Vancouveru, která začne za dva týdny. Martina Konopová, která pochází ze Šumperka, patří k velkým fanouškům industrialu a především šumperské formace Akimbo, se kterými dokonce příležitostně vystupuje jako speciální host.

Martině tímto gratulujeme k nominaci a celý redakční tým (a věříme, že i všichni naši čtenáři) budeme 20. února společně fandit a přát jí postup do finále!
Martina_Konopov

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

takže první industriální zlato? :-)<br />držíme palce, budeme fandit celá rodina!
Zlato pak pretavime v ocel, aby to bylo nejwic industrialni
nebo by ho Alda mohl nosit na koncertech, jako správnej raper! :P
jsem četla, že je to nějaká divoška :P <br /><br />http://www.sport.cz/zoh/cesi-v-akci/163299-usek-akrobatickych-skoku-a-kouc-nechteji-aby-konopova-jela-na-oh.html
To je blbost, to musim vyvratit, Martina je sporadane devce, je slusna, hodna, cistotna a ticha, stejne jako my kluci z Akimba :-)
Tak to jsem v Brně asi točil někoho jinýho :D
Heeeej, zase s tim zacinas? To bylo jenom jednou a to jsme byli ozrali, ti rikam!!!
Hobluuuuuuuuuuuuuuj Martino!!!!!
Alda se vožral? U toho bych chtěl někdy být! :-)
Tak to zřejmě byla jenom náhoda, kdy se abstinenti ze Šumperka rozhodli, že zkusí alkohol :D
Já se vsadím, že šumperští požívají alkohol jen čistě z utužovacích důvodů, aby pak v případě vítězství nevypadali na oslavě zlaté medaile jako bačkory, které položí dvě piva na lopatky - já tomu fandim, jen všeho s mírou, aby se člověk nepřetrénoval! :D A tak nezbývá, než se s podporou přidat - Martino HOBLUUUUUUUUUUJ!
mě to bylo hned podezřelý :-)
Pratele, opravdu mohu potvrdit, ze Martina ani chlapci s Akimba na zadne vecirky nechodi.
Ano i ja to mohu potvrdit, jsou to opravdu slusni chlapci a devce.
Durazne se ohrazujeme proti vsem tvrzenim, ktera pomluvami zmitaji nase mile Sumperaky. Zakrocime proti nim s veskerou razanci. Nas Sumperk si rozvracet nenechame!!!
panenko skákavá<br />noa?
například od chlapců z vokálně instrumentální skupiny Akimbo jsem v životě neslyšel sprostého slova a po každém vystoupení okamžitě odjíždějí do svých domovů, kde se plně věnují svým rodinám!
Dekuji ti Cendo, ze ses kluku zastal, je to fakt Spina ten Nephilim, ze to takdlenc tvrdi. Kluci jsou vzdycky nad ranem v poradku navoneni doma. Manzelka se zarmoucenou rodinou.<br />PS: A Martina taktez.
nemáš zač Jani, musíme si pomáhat, když hochům a Martině někteří nepřejí a tahají sem špinavej bulvár! :-)<br /><br />[url]http://www.youtube.com/watch?v=TUjTaQGu9do[/url]<br />tento link dodal Alda, Martina má hnědé kalhoty!<br />všimněte si jejího industriálního stylu :-)
Téda, copak Ti Alda slíbil, když mu veřejně očistíš pověst ? :D <br />Ale ok, ustupuju manželské přesile - jsou to kucí navoněný abstinentský ;-) <br /><br />PS: MARTÍÍÍÍÍ HOBLŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ !!!!!!
no, mě osobně hoši z Akimbo slíbili posílat to nejlepší ze svých argentinských vinic, které si pořídili po megaúspěšné loňské koncertní sezóně ;-)
Musím souhlasit..kluci z Akimba jsou slušní a spořádaní a jen jednou jedinkrát jsem je viděl, že požili drobně alkoholu!!!! A to jsme se potkali už aspoň minimálně jednou!!! :-)
[quote name="Anonymní"]Musím souhlasit..kluci z Akimba jsou slušní a spořádaní a jen jednou jedinkrát jsem je viděl, že požili drobně alkoholu!!!! A to jsme se potkali už aspoň minimálně jednou!!! :-) [/quote]<br /><br />ještě kdybych se tak uměl podepat že...:-)
a nebo podepsat... :dry:
Koukám, že všechny diskuze vede jedna parta B) <br /><br />No alepoň mají "kovácí" také své železo v ohni.. Hele Čendine a spol... nechcete dát Martině tričko MIF? Že by v něm jela závod místo dresu a vy měli fakt drahou reklamu :evil:
Nevis, ze komercni reklama na olympiade je zakazana? :D
jó, Přemku, výbornej nápad! Návštěva kanadských fanoušků by nám fakt bodla! :-)
po tom, co jsem o tehle holce cetl v tisku a ted tady u vas ji budu fandit snad jeste vice nez nasim hokejovym "primadonam", u kterych se bojim, ze jestli uspejou, budou pak po vaclavaku skakat v rytmu michala davida, nebo nejakyho jinyho saska. konecne zas nekdo, kdo dokazuje, ze sport na vrcholove urovni muzou delat i lidi s jinymi zajmy a normalnim zivotnim stylem, ke kteremu beze sporu patri obcas i nejaky ten drink, nebo party. a ti senilni hlupaci z lyzarskeho svazu tohle asi nemuzou vydejchat, tak holce budou delat problemy a pomlouvat. poslouchajic ted hodne novou vanessu bych rek, ze u tehle lidi uz davno nastal den, kdy ztratili koule..... holka, co ma rada kovy tam bude urcite dustojnej reprezentant, i kdyby pak zadnej kov neprivezla :evil: drzim Ti palce!
AMEN!
jdete s tim AKIMBEM do prdele!<br /><br />R (AKIMBO)
diku dik vsem co fandi a hlavne vi, jak to chodi tady u nas na severu ;-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.