14.12.09: Chcete na afterparty s The 69 Eyes ?

O společném koncertě The 69 Eyes, Christian Death a Mandragora Scream, který se uskuteční 23.ledna 2010 v Bratislavě, už jsme psali zde. Novinkou je ovšem informace, že zhruba 30 minut po skončení koncertu je naplánována afterparty za účasti kapel, jako DJ se představí Jussi 69 (bubeník The 69 Eyes). Vstupné na afterparty je 12 Euro, veškeré podrobnosti najdete na stránkách pořadatele.

 

69_eyes_Bratislava

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Ten pomer velikosti fontu mezi 69Eyes a Christian Death je dost zarazejici s ohlednutim do minulosti, ze? :D Ale chapu, ze ta soucasna sestava asi tolik nelaka - chysta se tam nekdo nakonec?
Ten nepoměr je kvůli tomu, že The 69 Eyes v současnosti jedou velké tour k propagaci poslední desky "Back In Blood" a Christian Death jsou jejich čestným hostem pro evropskou část turné.<br />Žel se tam nechystám, ale podle všeho je ta afterparty snad už vyprodaná i když o tu zas až tak nejde. :cheer:
Listky na afterparty este su, staci napisat mail organizatorovi. Co sa tyka nepomeru fontu tak je to preto co pise Sudlice.<br />Milan
No mě bude stačit ten koncert Christian Death.Myslím,že 12 Euro je za afterpárty dost peněz. ;-) Vím to už delší dobu.V podsatě si doma může člověk pustit všechno a zadarmo
Neviem co vies uz dlhsiu dobu, ale na tej afterparty ide o to aby sa ludia mohli s nimi trochu porozpravat, pofotit, mozno vypit si s nimi.. A na to ci je 12eur vela alebo malo su 2 nazory: nazor fanusika a nazor organizatora :-)
V pořádku, pro fanoušky 69 Eyes jistě příznivé :-)
Tak mně osobně současná sestava, pokud tím někdo myslel Christian Death (Valor, Maitri) naprosto vyhovuje. Jistě že se na ně už pomalu chystáme, no a co se kapely 69 Eyes týče, ani nevím, jestli se podívám na nějakou jejich skladbu, takže by mě teda nelákalo se s nimi za peníze fotit ani popíjet. <br />Bob je možná vezme na milost, ale já ne. B)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.