2.9.09: Apoptygma Berzerk oznámili svou novou sestavu

Jak už jsme psali před pár dny (zde), sestava Apoptygma Berzerk doznala výrazných změn. Stephan Groth před začátkem amerického turné oznámil, kdo ho na této šňůře doprovodí: "Jsem velmi hrdý, že mohu oznámit jméno svého bratra Jonase jako nového klávesisty na americkém turné. Jonas byl už léta členem užíšho kruhu kolem APOP. Dělal produkci, aranže, remixy a podílel se na nahrávání všech alb od 'Welcome to Earth'. Jonas je také spoluautorem některých písní APOP a co je nejdůležitější, byl v posledních mnoha letech mým 'hlasovým trenérem'. Jsem si jistý, že si všichni pamatujete jeho úžasnou akustickou verzi 'Until the End of the World', která vyšla na DVD 'Harmonizer/Unicorn' a na EP 'Black'.

Thomas Jakobsen, který zaskakoval za Fredrika na několika koncertech, bude bubeníkem na americkém turné. Stephan říká : "Thomas je úžasný bubeník, který hrál (a stále hraje) v nejzajímavějších norských kapelách, např. Bermuda Triangle, Zensor, nebo Mortiis."

Kytaru bude obsluhovat Brandon Smith z The Anix. "S Brandonem jsme se potkali letos, když The Anix předskakovali APOP na evropské části turné. Když jsem byl poprvé The Anix slyšel, ohromily mě jejich písně a okamžitě jsem jim navrhl předskakování. Potom, co jsem je viděl naživo, byl jsem unešen Brandonovým hlasem a hrou na kytaru. Proto byl prvním, kdo mě napadl, když jsem hledal kytaristu na září". Stephan Groth také spolupracoval na některých nových písních The Anix.

 

Apoptygma_Berzerk

 

zdroj: Side-Line.com (Apoptygma Berzerk announce names new live line-up).

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.