5.8.09: Electro Prague Fest 9 1/2 odhalil svůj program

Sobota 22.srpna bude v pražském klubu Exit Music Hall patřit dalšímu pokračování Electro Prague Festu, tentokrát s pořadovým číslem 9 1/2. O headlinerovi večera, floridských The Crüxshadows už jsme vám psali zde. Další večerní vystoupení bude patřit brněnské darkwave stálici Alvaréz Peréz, jejíž koncertní sestavu nyní doplňuje kytarista Bigger (Amortez) a zpěvačka Dasha (Tisíc Let od Ráje). Otevírací koncert akce obstará mladá jihlavsko/plzeňská electro formace The Shadowplay. V průběhu večera proběhne soutěž o nová CD a promo materiály polských Deathcamp Project, po koncertech bude následovat afterparty až do pozdních nočních (ranních) hodin.

Začátek akce byl stanoven na 20 hodin. Vstupenky budou v prodeji pouze na místě, jejich cena by neměla překročit 200,- Kč.  

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Pani, tak jsem vic nez na Cruxshadows zvedavej na Alvarezy s Dasou, protoze v dobach kdy jsem chodil na TLOR jsem ji fakt zral :D Snad to bude znit dobre :-)
A ja jsem zvedavej na novou kytaristku a tanecnici Cruxshadows :-)<br />Jinak nedavno zverejnili klip k minulemu singlu Immortal a je dost vymazlenej: http://www.youtube.com/watch?v=OcqEZapjf7g
Tyjo asi mi ti kluboví Cruxshadows nejsou souzeni ): Klip je dost hrozný imho, ale nová kytaristka by mohl být fajn krok.
Aj, pridavam se..ten klip je fakt dobra zmatlanina :-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.