Černé psycho kočky přeběhnou přes cestu již zítra

Al and the black cats posterJedna blesková pozvánka na zítřejší rocka/psychobilly večírek v klubu Pilot.








 


Na co se můžete ve čtvrtek večer těšit? Hned tři skočné chody za sebou:

Al and The Black Cats

 


Původně se dali dohromady jako doprovodná kapela Ala Krivoye. Al však brzy pochopil, že ti 3 mladí muži jsou pro publikum atraktivní díky svému dravému stylu hraní a skvělé show. Tito tři mladí delikventi brzy vešli ve známost s odkazem na Ala za mikrofonem. A aby nedošlo k záměně, byl v názvu kapely zachován Al jako leader. A tak vznikli Al & the Black Cats hrající mix mezi rockabilly, které zamýšleli hrát zejména, a punk rockem. Hned v prvním roce vydali 2 alba: "The Fabulous Rockabilly Sounds of" & "Shakin' At the Knees" koncertovali v 15 různých zemích a hned v počátcích si získali slušnou fanouškovskou základnu.

Tomuto bandu rychle roste popularita a bývají považováni za nové Stray Cats, ale Al & the Black Cats jsou více než pouze skok do minulosti. Tohle je rock and roll ve své nejlepší podobě a s jejich poslední nahrávkou "Givin' Um Something to Rock & Roll About" vydaném na německém základním Oi! & Punk Rock labelu Sunny Bastards jsou spojena nejvyšší hodnocení po celém světě. Je pouze otázkou času než se jejich jméno navždy zapíše do dvorany slávy jako band co vrátil Rock and Roll zpět!!

Rocket Dogz

Mladá krev pražské psycho/rockabilly surf scény už má něco nakoncertováno a jejich debutové album je na spadnutí! Přijďte si poslechnout songy Rocket Dogz v živé, dravé podobě.

Reverends

Ještě jste neslyšeli nováčky na rockandrollové scéně hlavního města ČR? Máte jedinečnou příležitost to napravit!

Al and The Black Cats (USA), Rocket Dogz, Reverends
11. června 2009 (20:00)
Praha, Pilot Bar (Donská 19)
Vstup: 150,- Kč

 

Al and the Black Cats - Klikni pro zvětšení

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.