Punkový kabaret z Berlína již v pátek

Kamikaze Queen

Přijďte se podívat na vystoupení berlínských Kamikaze Queens, jejich krajanů Priscilla Sucks! a zároveň podpořte útulky pro drobné zvířectvo.








Lidé z Provokator.org mají ve svých ztrápených srdcích stále místo i pro opuštěné kočky a psy. Na počest jejich existence a na počest “prodloužení nájmu na život” Vrchní Provokatérky Vás všechny srdečně zvou na možnost podpořit drobná pražská zvířata a jejich bližní. Část výtěžku z akce a veškeré krmivo poputuje státem podporovanému útulku v pražské Troji, a neziskové organizaci Kocky-Online.cz, sdružující a podporující nezávislé útulky pro kočky.

Kamikaze Queens

Kamikaze Queens jsou mezinárodní uskupení z Berlína, vstávající z popela Sin City a přeživší ve svém hlavním městě. Nedávno jim vyšel nový singl “Soulful Garage 45” u vydavatelství Sounds of Subterrania, stejně jako singly “Don´t look Back/I Wanna Know You” (2007). Na 100% odvázaná, kreativní a divoká, ale i lehounce nasládlá rock and rollová formace, jejíž show nenechá nikoho v sále chladným. Charakteristický je pro ně nekonvenční idealismus – v hudbě, představách i soucitu. Svou hudbou vytvářejí vlastní atmosféru zaměřenou na hustější a drsnější kontrabas a kytary po boku hluboké rytmiky a nádherných lehce velitelským tónem podbarvených vokálů dvou zpěvaček a tanečnic.

Priscilla Sucks!

Pro Rock´n´Roll přišly vskutku krušné časy , ale nezoufejte, představují se Priscilla Sucks! - mix punku a Elvise se špetkou bolesti. Vystupte správným směrem a staňte se součástí dobrodružství Priscilla Sucks! Vydejte se na cestu s něčím výstřednějším v poušti čistého punku!

Kamikaze Queens (DE/US), Priscilla Sucks (DE) + DJ’s Pinnochio & Super Pilot Passar
17. dubna 2009 (19:30)
Klub 007 Strahov (Chaloupeckého 7)
vstup: 180,- Kč nebo 150,- Kč, pokud s sebou donesete psí nebo kočičí krmivo (granule preferovány!)

Kamikaze Queen

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.