Sexy rokenrolové burlesky Kamikaze Queens míří na Strahov

Divoký berlínský kabaret s mezinárodním obsazením opět vezme strahovskou Sedmičku útokem. Doprovodí je tuzemští zombie probouzeči Green Monster.

KAMIKAZE_QUEENS.jpg.big

 

Divoký berlínský kabaret s mezinárodním obsazením opět vezme strahovskou Sedmičku útokem. Strhující show vévodí sexy-burlesque zpěvačky Trinity Sarratt a Mad Kate a kytarou kraluje slavný Tex Morton (ex-Mad Sin).  Geniální koktejl punk´n´billy, garage rocku a dirty jazzu. Dynamika kamikaze letce, stylová image, varieté z kotle pekelného, rock´n´rollové divadlo.. unikátní záležitost v každém aspektu. Spojení rocku s živým kabaretem, tedy hudební energie a divadelního prožitku v undergroundovém podání, prostě funguje. To se musí vidět, slyšet, zažít. Specifický sweet & sour sound, sladce znějící zpěvy hříšných frontmanek, ostrý kontrabas a mistrovské kytarové melodie. This is Honky Tonky Hell :)
Elvis je mrtev. Zombies nikoliv! Za úplňku, na hřbitově, čtyři plíživé stíny hrají k tanci přes tři pekla! Do toho všeho se ale taky zamotá nafukovací panna, zelená obludka nebo jiná "funny tale". Zkrátka pravověrně kruté psychobilly prošpikované rock´n´rollovovou zábavou a melodiemi k ďábelskému tanečku. Záruka sakra dobře nastartovaného mejdanu

Strhující show vévodí sexy-burlesque zpěvačky Trinity Sarratt a Mad Kate a kytarou kraluje slavný Tex Morton (ex-Mad Sin).  Geniální koktejl punk´n´billy, garage rocku a dirty jazzu. Dynamika kamikaze letce, stylová image, varieté z kotle pekelného, rock´n´rollové divadlo.. unikátní záležitost v každém aspektu. Spojení rocku s živým kabaretem, tedy hudební energie a divadelního prožitku v undergroundovém podání, prostě funguje. To se musí vidět, slyšet, zažít. Specifický sweet & sour sound, sladce znějící zpěvy hříšných frontmanek, ostrý kontrabas a mistrovské kytarové melodie. This is Honky Tonky Hell 

Rokenrolovému koktejlu předskočí Green Monster

Elvis je mrtev. Zombies nikoliv! Za úplňku, na hřbitově, čtyři plíživé stíny hrají k tanci přes tři pekla! Do toho všeho se ale taky zamotá nafukovací panna, zelená obludka nebo jiná "funny tale". Zkrátka pravověrně kruté psychobilly prošpikované rock´n´rollovovou zábavou a melodiemi k ďábelskému tanečku. Záruka sakra dobře nastartovaného mejdanu.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.