23.3.09: Fotky z DDD3 jsou venku/čtěte report na Biogallery

Sobotní koncert/party smršť je za námi a už známe termín dalšího pokračování. Od této chvíle si také můžete prohlédnout několik desítek zachycených momentů z akce v naší galerii: http://galerie.sanctuary.cz/thumbnails-112.html

Nezapomínejte také průběžně checkovat oddělení FAN PHOTOS.

Jak se k akci vyjádřil Jan Krumphanzl na svých domovských stránkách BIOGALLERY čtěte zde: http://www.biogallery.cz//bg-kultura/dead_dolls_disco_[21.3.2009].phtml

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Paradni akce, rozhodne krok spravnym smerem co se tyce umisteni. Zvuk v Metru byl super. Klobouk dolu organizatorum a vsem co se na priprave teto akce podileli. Skoda jen ze dalsi DDD je az na podzim :P Co takhle DDD open air? :side:
Pan Krumphanzi, nech ste ktokolvek, ale venovat sa v celom odstavci zosmiesnovaniu navstevnika DDD povazujem za absurdne. A ked uz ste si dali tu namahu napisat ten pseudo-report, skuste si nabuduce zohnat lepsie informacie, ci uz o kapelach alebo Djoch, kym vypustite nieco do sveta.<br /><br />Pre Sanctuary: Mrzi ma, ze zverejnujete "reporty" akcii od nekompetentnych ludi.
Marklyn: Report jsem postoval jeste drive nez jsem ho stacil cely procist, sam pracuju na reportu za Sanctuary, takze trosku nestiham. Honza je osoba s jehoz reporty mame dobry zkusenosti a jsou hodne osobity (az kontroverzni, jako cela jeho osoba). Skutecnosti ale zustava, ze fakticky chyby tam ma :-) kritiky ale prosim pod jeho report - ja to zverejnuju jako nazor na akci, stejne jako lidi pisou sem svoje komentare///nerikam, ze s nimi souhlasime ci je ospravedlnujeme ;-)
Myslel jsem teda na jeho stranky www.biogallery.cz ;-)
Ještě že jsem nejel a radši hrál WoWko :-)
dakujem za krasnu akciu a hlavne pozdravujem mojho naj brata a vsetkych ktorich mam rad hehe a neni to moc :-)
No mně chyběla v BACKSTAGE limetka....CUBA LIBRE bylo jaksi ochuzeno o limetku....ale vůbec jsem nezoufal a dal si asi 3x :-) pak jsem plynule přešel na nějaký jiný "alkoholový hodnoty". No ale zpět k akci - vynikající zvuk, ty dva zvukaře noste na ramenou! Skvělej výběr! No a poslední kapela N.O.(která mě velmi překvapila) hrála jako krapet "rockovější/nick cave-ovější" CHEMICAL BROTHERS. No tak jo, proč ne, že? :-)
:evil: :evil: Naprosto skvělá akce! Úžasně jsem si zapařila! Zvuk výborný, kapely prostě enonuno :P :evil: :evil:
Taky si myslím, že akce neměla chybu.. jen tak dál!!!!
Jo jo, dobré kapelky, dobrá pařba, jen možná málo kytarovek v afterparty.. ale i tak super
Přesně tak, trochu více oldschoolu tam mohlo být. Ale jinak vše bezvadné
Jsem pro přesunou veškerý Brněnský akce do Prahy, pro Brňáky je to škoda pořádat :-)
To je tezky, my se Samem meli puvodne playlist nacpanej oldschool/ kytarovkama, ale kdyz na ne nikdo nesel parit a vsichni za nama chodili, ze chtej electro, bylo by to od nas nestrategicky B) Bohuzel vecny prokleti kytarovek - na party v souboji s elektronikou nemaj temer sanci na vyhru :Pinch:
zitra rano sem placnu report, budu rad, kdyz se tohle jeste pod nim prodiskutuje, abychom se o touhach a pranich navstevniku poucili pro priste - predevsim nase akce chystany v Praglu :-)
[quote name="Organic."]Ještě že jsem nejel a radši hrál WoWko :-)[/quote]<br />[quote name="Organic."]Jsem pro přesunou veškerý Brněnský akce do Prahy, pro Brňáky je to škoda pořádat :-)[/quote]<br />Ne, že bych byla čistokrevný brňák, ale tohle je hrozné. Myslím si, že kluci a holky z DDD týmu si zaslouží co nejvíc podpory i z Prahy a jiných měst, ne tohle.
No to je bez debat, že si DDD rozhodně zaslouží co nejvíce podporovat! :!: ;-) ostatně v tom našem malým rybníčku se snažit soustředit party do jednoho města by bylo nanejvýše hloupé (notabene, Organicu, když moc nechodíš ani na ty v Praze :D :D ) - takže jen houšť, jen houšť, pořádejte party kde se dá, a hlavně na ně choďte, ať ta scéna dostane nějaký grády B)
[quote name="Llew"][quote name="Organic."]Ještě že jsem nejel a radši hrál WoWko :-)[/quote]<br />[quote name="Organic."]Jsem pro přesunou veškerý Brněnský akce do Prahy, pro Brňáky je to škoda pořádat :-)[/quote]<br />Ne, že bych byla čistokrevný brňák, ale tohle je hrozné. Myslím si, že kluci a holky z DDD týmu si zaslouží co nejvíc podpory i z Prahy a jiných měst, ne tohle.[/quote]<br /><br />Tvrdim pořád že mě nikdo nechápe protže miluju ironii, chjo to je to tak těžký poznat ? :sad: nebo si někod myslí že bych tohle myslel vážně ? :sad:
[quote name="Organic."][quote name="Llew"][quote name="Organic."]Ještě že jsem nejel a radši hrál WoWko :-)[/quote]<br />[quote name="Organic."]Jsem pro přesunou veškerý Brněnský akce do Prahy, pro Brňáky je to škoda pořádat :-)[/quote]<br />Ne, že bych byla čistokrevný brňák, ale tohle je hrozné. Myslím si, že kluci a holky z DDD týmu si zaslouží co nejvíc podpory i z Prahy a jiných měst, ne tohle.[/quote]<br /><br />Tvrdim pořád že mě nikdo nechápe protže miluju ironii, chjo to je to tak těžký poznat ? :sad: nebo si někod myslí že bych tohle myslel vážně ? :sad:[/quote]<br /><br />To je pravda že tě nikdo nechápe, protože působíš dojmem duševně chorého jedince a ti bývají nepochopeni.... B) :P <br /><br />DDD 3 bylo parádní - jen tak dál!
teď nevim jeslti si to mám brát dobře nebo ne, každopádně jsme se pravděpodobně neviděli takže mě neznáš proto soudim že budeš jendoduší když soudíš aniž bys věděl ;-)
[quote name="Organic."]<br />Tvrdim pořád že mě nikdo nechápe protže miluju ironii, chjo to je to tak těžký poznat ? :sad: nebo si někod myslí že bych tohle myslel vážně ? :sad:[/quote]<br />ale jo, někdo chápe. jen se s miř s tim, že většina lidí jsou zakomplexovaní duševní mrzáci a vždycky se urazí ;-)
Nemyslim, ze charakteristika "zakomplexovany dusevni mrzak" by zrovna vystihovala moji pritelkyni, proste jen neni internet nejoptimalnejsi prostredi na pestovani ironie a stejne tak sance ji rozpoznat jsou obcas minimalni :idea: Navrhuju uzavrit tuhle debatu, protoze je totalne bezpredmetna ;-) Je tu stovky lepsich temat, ktery si zaslouzi vas nazor
ano na internetu se mezi pitomci tesko pozna ironie B) :unsure: :unsure:
cizinec pojebanej!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.