20.3.09: Stáhněte si zdarma píseň z nového alba Placebo

I když jsou britští Placebo žánrově trochu mimo záběr našeho webu, přesto je vydání jejich nové desky událostí alternativní scény, kterou nechceme nechat bez povšimnutí.

Nová deska Placebo dostala název "Battle for the Sun" a na pultech obchodů se objeví 8.června. Jedná se o jejich šesté řadové album, prozatím poslední deska Meds vyšla v roce 2006. Mezitím došlo u skupiny k výměně na postu bubeníka, Stewe Hewitt byl nahrazen dvaadvacetiletým Stevem Forrestem. O nahrávání se postaral Dave Botrill (Tool), mix obstaral Alan Moulder (Nine Inch Nails).

Titulní skladbu z nového alba můžete stahovat zde.

 

placebo battle

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Tak se mi zda, ze Placebo jdou dost do ztracena..jestli tohle mela bejt hitovka novyho alba, tak se moc nepovedla :dry: Jakoby se Placebo snazili napodobovat soucasny trendy Emo kapely a zapomneli do toho dat aspon krapet sebe :-?:
[]tak nevím,tenhle názor se mi moc nezdá...koho,že by to měli napodobovat?podle mě to jsou placebo a nic jinýho.
Ze starejch Placebo z toho nic moc necejtim, s vokalem se pracuje ve zbytecnejch namahavejch polohach, ktery mu nesedi/chybi tam ta Placebovska primocarost a minimalisticky beaty a ten pochodak na zacatku je utahanej az z toho boli klouby :s Ale pro nekoho to muze samozrejme bejt vrchol jejich tvorby, ja mam ale radsi jinak staveny songy :-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.