10.3.09: Nové album XIII.století vyjde v květnu

Po několika měsících intenzivních příprav odjíždí v těchto dnech skupina XIII.století do studia k realizaci natáčení nového studiového alba. Natáčení bude probíhat až do konce března. Překvapením má být nejen nový písňový materiál, ale též název alba, který skupina prozatím úzkostlivě tají. Dlouho u fanoušků i publicistů s napětím očekávané album, by se mělo objevit na trhu začátkem května.

 

Potvrzené koncerty na rok 2009:

11.4. Blansko, Dělnický dům

29.4. Praha, Futurum

7.5. Polná, zámecký sál

30.5. Zabrze, CK Wiatrak (PL)

6.6. Nosferatu Night, Maskaron Festival

20.6. Jihlava, Masarykovo náměstí

24.9. Brno, KD Semilasso

24.10. Havlíčkův Brod, Čechovka

 

Pro příznivý ohlas a sledovanost bude ve vysílání Radia Vltava zařazena repríza pořadu o historii punkové legendy H.N.F. Komu uniklo první vysílání, má možnost si tento pořad poslechnout v úterý 17.3. ve večerních hodinách. Hodinový hudební profil H.N.F. připravil publicista Jaroslav Rudiš.

Více hledejte na oficiálních stránkách XIII.století.

 

xiii

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

futurum to jisti B) B)
No to jsem na to zvědavej.... :-)
Těšim se jako malej kluk. Třináctka je moje srdcová záležitost, takže si koncert nenecham určitě ujít :-)
No to jsou krásné zprávy, už strašně dlouho se mi nestalo, že bych se na nějakou událost (ať už album, nebo koncert) těšila tímhle způsobem.
Těším se zase na koncert u nás V HB, kde byli opravdu skvělí a na nové album taky :-)
[quote name="Max"]Těším se zase na koncert u nás V HB, kde byli opravdu skvělí a na nové album taky :-)[/quote]<br /><br />můžu jen souhlasit, navíc díky vám to byl jeden z nejhezčích večerů před i po koncertě a Třináctka mě nadchla mnohem víc než na Castle párty(tím nechci říct že by se mi na CP nelíbili ) , takže se i letos moc ráda vetřu :-)
Siouxsie: Spíš díky Michalovi :cheer: Budu rád když se zas vetřeš :-)
[quote name="Max"]Siouxsie: Spíš díky Michalovi :cheer: Budu rád když se zas vetřeš :-)[/quote]<br /><br />houby , můžete za to všichni stejným dílem ,ikdyž Michal to spunktoval to je fakt :lol: :lol: <br />Zkrátka výborný večer se skvělýma lidma a oblíbenou kapelou - co víc si přát :lol: :lol:

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.