Apokalypsa na švédský způsob 21. v Rock Café

 

PRAGUE APOCALYPTIC EVENING je exkluzivní středoevropský klubový dark ambient / apocalyptic folk / industrial festival s legendárními švédskými soubory ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO a IN SLAUGHTER NATIVES. Tuto dobře známou dvojici z labelu Cold Meat Industry doplní další dva mladší, ale talentované projekty, italský VESTIGIAL (Cold Meat Industry) a domácí duo TÁBOR RADOSTI (Epidemie Records)

ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO vznikli v roce 1993 na troskách kultovního industriálního projektu Archon Satani. Tvář O.R.E., kteří dnes patří mezi čelní představitele žánru apocalyptic folk, byla od počátku diametrálně odlišná od drsných Archon Satani. Na svém kontě mají osm řadových desek, nejnovější z nich, nazvaná Onani vyšla právě v těchto dnech. Rozšířenou koncertní podobu O.R.E. tvoří kromě ústřední dvojice Tomas Pettersson a Rose-Marie Larsen, také Juoni Havakuinen z IN SLAUGHTER NATIVES, dále Axel Menz z německého neofolkového souboru Hekate a Fredrik Bergström ze švédského dark ambientního projektu No Festival of Light.

Ordo Rosarius Equilibrio - 3 is an orgy, 4 is forever

IN SLAUGHTER NATIVES, kteří existují již od roku 1985, patří k nejvýznamnějším průkopníkům žánrů industrial, dark ambient, orchestrální neoklasika. Charakteristickým znakem tvorby I.S.N. je hlasité, temné, apokalyptické peklo. Dominantní záhrobní vokál pak už jenom umocňuje pocit naprostého zmaru a neodvratného konce. Mozkem I.S.N. je Juoni Havukainen, který svá studiová alba komponuje a natáčí povětšinou sám. Při živé prezentaci mu však bude vypomáhat jeho žena Kathleen Binder a Tomas Pettersson z ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO.

In Slaughter Natives - Chaos breeding

VESTIGIAL z Itálie vzniknul teprve nedávno, ale velice rychle se etabloval do dark ambientní první ligy. Po demo CD-R vydaném na vlastní náklady natočil pro německý label Loki Foundation materiál na vinylové split LP, aby nakonec zakotvil u Cold Meat Industry, kde mu letos vyšlo znamenité debutní album Translucent Communion.

Vestigial - Live in Prague 2007

O tom, že podobný žánr se na vysoké úrovni provozuje i v našich končinách, přesvědčí jihlavské dark ambientní duo TÁBOR RADOSTI, které právě dokončuje nové album, následovníka debutního oficiálního alba Lamat, jež vyšlo na jaře 2006 u Epidemie Records.

Tábor Radosti - Burzum-Gebrechlichkeit

Celý večírek vypukne v sobotu 21. 02. 2009 v pražském klubu Rock Café. Vzhledem k tomu, že živá produkce musí v Rock Café končit ve 22.00, začne se již v 17.30. Vstupenky za cenu 450 Kč k dostání pouze na místě.

Prague Apocalyptical Evening - In Slaughter Natives (SWE), Ordo Rosarius Equilibrio (SWE), Vestigal (ITA), Tábor Radosti (CZ)
21. února 2009 (start 17:30!)
Praha, Rock Café  (Národní 20)
Vstup: 450,- Kč (na místě)

www.epidemie.cz

www.rockcafe.cz

www.myspace.com/ordorosariusequilibrio

www.myspace.com/inslaughternativesofficial

www.myspace.com/sunthatneversets

www.myspace.com/wwwtaborradosticom

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Těším se jako malý děcko na Vánoce :woohoo:
jdu :evil:
to bude rachot... :evil:
To musím vidět :D
Já se těším už do Vánoc :D

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.