Emo vrahové zabili a snědli fanynku gothic rocku

katrin bodujan

Od masakru kojenců v Belgii neuplynulo ani 14 dní a už mají média v hledáčku gotickou subkulturu znovu, tentokráte však z trochu jiného úhlu. V ruském Petrohradě zadržela policie dva mladíky, podezřelé z kanibalismu.

 


 

!!! UPOZORNĚNÍ
Vážení čtenáří CZ Sanctuary,
rádi bychom Vás upozornili, že příspěvky, které naleznete v rubrice "Média o goths" NEBYLY připraveny členy naší redakce a ani nevyjadřují názor, či postoj našeho webzinu. Smyslem této rubriky není ztotožnit se s těmito převzatými články (které se o subkultuře nezřídka vyjadřují nelichotivě, jsou plné faktických chyb a někdy i fatálních nesmyslů), ale poskytnout a archivovat pokud možno všechny dostupné informace, které u nás o goths vyšly a vycházejí, aby uživatelé CzS měli přehled o tom, jak vidí gotickou subkulturu lidi "zvenku". UPOZORNĚNÍ !!!

zdroj: Tn.nova.cz (Tuhle studentku utopili a snědli. Upekli si ji s bramborami).
 04.02 2009 02:00

Ruská sedmnáctiletá studentka Katrin Bodučjan z Petrohradu je nezvěstná od 19. ledna. Stala se pravděpodobně obětí dvou devatenáctiletých mladíků, kteří ji zřejmě zavraždili a potom snědli její orgány.

Oba mladící, květinář Jurij M. a řezník Maxim G. ji měli v noci 20. ledna utopit ve vaně. Pak dívčino tělo rozsekali na kousky. Část jejích orgánů si upekli s brambory a zkonzumovali, zbytek těla v několika igelitových taškách vyhodili do odpadkových kontejnerů a kanalizace.

Část ostatků zavražděné dívky byla nalezena v kontejneru 31. ledna, hlava v igelitové tašce v úterý.

katrin 2

Katrin se svou partou přívrženců stylu Gothic Rock

 

Dívka se s mladíky seznámila jako fanynka hudební skupiny, kterou vedl jeden z nich. Pozvali ji do bytu jednoho z mladíků. Podle všeho vraždu plánovali, protože vanu napustili už předem.

Podle ruských médií byl hlavním důvodem ohavné vraždy fakt, že Katrin byla fanynkou hudebního stylu Gothic rock a její vrahové vyznávají styl EMO. Policie nyní zkoumá, zda muži nespáchali čin pod vlivem drog.

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Nad tým čo tý blázni vykonali sa až rozum zastavuje ... nedokážem pochopiť ako ju mohli zjesť ... [b]odporné[/b] :sad:
koukam ze v Rusku je kanibalismus mezi mladymi nejaka moda...
jako fajn tuhle zpravu už mi otloukly o hlavu, podle někoho takhle mame skončit všichni :sad:
To jsou prasata ... To se nedá vyjádřit. Jedna věc je někoho zabít, ale, i sežrat, to je moc...(a to prej EMO jsou vegáči...)<br /><br />Njn mládí je strašná věc, ještě že jsem z toho už vyrostla...
vy věříte že to udělali emaři?z jiných zdrojů jsem četl že to udělali satanisti,a není to prý poprvé :-x HNUS!
obavam se ze za tim stoji nekdo mnohem mnohem hruznejsi... EMOSATANISTI :shock:
ne je to hnus.. :dry: akorat teda nechapu ze poziraj "vlastni lidi" proc nezerou treba skejtaky..
[quote name="BeoWulf"]ne je to hnus.. :dry: akorat teda nechapu ze poziraj &#34;vlastni lidi&#34; proc nezerou treba skejtaky.. [/quote]To zůstává rozum stát když člověk vidí co dokážou média vyplodit za neskutečnou hovadinu,vždyť to by naprosto popíralo podstatu "emařství" :idea:
tohel je jen mediální fraška tohle by emaři neudělali, tohle byli nějací lehce retardovaní kokotci
Já myslim, že udělat něco takovýho vyžaduje už daleko větší než "lehké" poškození mozku, hnus, velebnosti...
[quote name="BeoWulf"]obavam se ze za tim stoji nekdo mnohem mnohem hruznejsi... EMOSATANISTI :shock: [/quote]EMOSATANISTI? proč hned satanisti nebo emaři?? To se to musí svádět na nějakou skupinu? vždyť je jedno jestli sou to nebo to...nemaj to v hlavě v pořádku!! :!: :!: :sad:
to byl nejapny humor... :s
A proč je důležité, jestli "emo"?<br />Proč se média nenaváží do toho, že to byli muži, Rusové, devatenáctiletí, vyučení... a určitě spousta dalších informací?<br /><br />Nemám o tom případu žádné informace, ale tipla bych si, že to byla spíše záležitost sexuální deviace, než nějaké subkultury.
Emaři hmm zajímavé. Asi nějaký emo magoři. Chudák holka :sad: :sad: Podle mě by ostatní neměli odsuzovat a nebo i dokonce zavraždit někoho za to, že je ve stylu nebo když poslouchá něco co se mu líbí. :sad:
Problém je v tom, že ako aj u Goths, aj u EMO sú problémy v pochopení štýlu. Emo je tiež hudba, čo veľa tzv. Emo nevie a Emo hudbu jakživ nepočulo. Ja som Gotička, moja kamarátka je Emáčka... vieme, ktorý štýl je o čom a nad takýmito vecami sa nám len rozum pozastavuje... a ako sa píše vyššie, aj ja som čítala, že to boli satanisti a nie emáci, čo je pravepodobnejšie na satanistov

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.