14.1.09: Co vám přinese dnešní pořad Dark Wave na Radiu Wave ?

Sedmadvacátý díl pořadu Darkwave (www.wave.cz/darkwave) přinese novinky z tábora Depeche Mode, kteří už mají hotovou novou desku, gothic rockových The Wake rekapitulující kariéru na CD i DVD, ruských surfer rockovým milců Messer Chups nebo domácích Depressive Disorder plánující na jarní novince překvapit ostrou změnou stylu. Krom toho vám představí nové desky ceněných temných přesto atmosférických rockerů Blue October, neo folkových Novalis Deux nebo elektroniků The Mastery Of Dawn, pozve vás na stylové párty do Brna i Prahy, ale hlavně podrobně představí projekt Black Wedding, který zajímavým způsobem kříží darkwave elektroniku, world music a středověké chorály abatyše Hildegard von Bingen z 12. století na debutovém albu Jedenáct tisíc pannen. S Louisem Zachertem, mozkem celého projektu, jsme provedli exkluzivní telefonický rozhovor, ve kterém odhalí podivuhodný středověce moderní svět ne nepodobný Qntal nebo Helium Vola. To vše a mnohem více se dozvíte v pořadu Dark Wave ve středu od 22 hodin na Radiu Wave.

  Dark Wave (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas - Radio Wave každou středu od 22 hodin do půlnoci. Odvysílané pořady si můžete poslechnout na www.myspace.com/darkwavecz

Živé vysílání Radia Wave můžete po internetu naladit zde.

 

Audio ukázka pořadu Dark Wave:

{mp3}darkwave_140109{/mp3}

 

 

black wedding

Black Wedding

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Messer Chups! Messer Chups! Messer Chups! Messer Chups! Messer Chups! Messer Chups! Messer Chuuuuups! :woohoo:
[quote name="Paesant"]Messer Chups! Messer Chups! Messer Chups! Messer Chups! Messer Chups! Messer Chups! Messer Chuuuuups! :woohoo:[/quote] Heh,... :side: :-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.