Mikulášská párty pro zlobivé děti


Jedna z posledních "dárk akcí" letošního roku v Brně na Melodce, a ještě ke všemu na Mikuláše...










 

 

Zdroj: Alvaréz Peréz

...a protože jste byla celý rok opravdu nehodná a zlobivá dítka, za trest vám zahrají:

Tábor Radosti (čertovský audiovizualní ambient)

 


Nepřehlédnutelná formace již pár let zasévá semínka nejistoty o stavu vesmíru a naší mysli. Splynutí slova,obrazu a výborné hudby to jsou hlavní zbraně bytostí z této skupiny.

Greedy Invalid (goth nadílka)

 

 

 

 


Tato parta se pohybuje na české scéně již pěknou řadu let,má za sebou tři alba a stovky odehraných koncertů.Album "Dancing Little Flames", které vyšlo minulý rok je velice povedené, plné výrazných melodií a nálad, takže jistě z něj uslyšíme ty největší pecky a vůbec zažijem tyto melancholiky v plné síle.

Alvaréz Peréz (andělský nášup)

 

 

 

 

 


Elektronikou prosáklý temný rock se specifickou lyrikou a hlasem frontmenky tohoto klanu "Královny Ellen" existuje již patnáct let. Můžete je nenávidět, ignorovat či milovat, ale jsou tu. Celé podzimní turné hostuje v Ápéčkách kytarista z blackmetalových Amortez, takže kdo čeká zasněnou kytarovku bude velice překvapen.....

Pokračovat se bude stylově - hity přímo z pekelné zahrádky! Ke každé vstupence dobrota a prvních 33 návštěvníků dostane dárečky. Bohužel klub má časové omezení, koncerty musí končit ve 22:00, takže start celé akce je již v 19:00h!!

Mikulášská party na Melodce - Alvaréz Peréz, Tábor Radosti, Greedy Invalid
6. prosince 2008, start 19:00 (!)
Brno, klub Melodka (Kounicova 20-22)
Vstup: 90,- Kč

 

 

 

 

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.