Ars Komplex 03 - UMB Kollektif Festival

Industriální autonomie Ars Morta Universum vás zve na další večírek uprostřed týdne - tentokráte zdarma.

 

 

 

 

 


Zdroj: Ars Morta Universum, CZ Sanctuary

Dne 26. listopadu 2008 proběhne v pražském klubu Cross akce nazvaná Ars Komplex 03 - UMB Kollektif Festival. Pod zkratkou UMB se skrývá label "United Manipulation Broadcasting", jehož nabídku můžete ve středu ochutnat v podobě hned tří zahraničních formací.

Geneviéve Pasquier (D) - "sex je boj a láska je válka"



Hudební zaměření Geneviéve Pasquier by se dalo popsat jako "noise-chansonette" (hlukové písničky). Madam Pasquier na sebe pokládá jednotlivé harsh electro/industriální vrstvy, které korunuje svým rozkošným hlasem. Někdy melodické, někdy ne, ale vždy podané srdcem, s nezaměnitelným sexappealem a v neposlední řadě mýdlovými bublinami.

The Musickwreckers (D) - "hudba pro deformované mládí"

Dan Courtman postavil před pár lety svět před soud a shledal jej vinným. Jediným přiměřeným trestem mohlo být stvoření něčeho ještě nestoudnějšího, nežli byl předchozí hudební hybrid THOROFON. Courtmanova nová zbraň se orientuje více na "písničkovost", aniž by však ztrácela na nebezpečnosti. Šokující vysoké frekvence, groovy rytmy, subharmonické melodie a duch let, kdy měla hudba ještě syrový, elektronický šarm.

Tonal y Nagual (D)



Formace, ukrytá za těmito nemístnými slovy, je často přirovnávána k mnoha velkým jménům - například "noví Velvet Underground", "Cabaret Voltaire", nebo "čistokrevný odpad". Přesto však Tonal y Nagual vytvářejí vlastní unikátní zvuk, zahrnující jak šlapavou elektroniku, tak pochmurné a pokřivené balady.

Ars Komplex 03 - UMB Kollektif Festival - Geneviéve Pasquier (D), The Musickwreckers (D), Tonal y Nagual (D)
26. listopadu 2008, 20:00
Praha, Cross Club (Plynární)
Vstup: zdarma

Klikněte pro zvětšení

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

pripadalo mi, ze tento Ars Komplex byl nejlepsi ze vsech a pritom s nejmensi navstevnosti... ale treba se mylim...
Tak jsem tam nakonec nemohl a mrzi me to:o/ Ucastnici: Ma me to mrzet? Bylo na co koukat aspon?

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.