Brno v zajetí Dead Dolls Disco Vol. 2

...již druhé pokračování brněnské potemnělé taškařice Dead Dolls Disco, tentokráte i s živou kapelou...













Zdroj: Dead Dolls Disco, CZ Sanctuary

V pátek 21.listpoadu 2008 brněnský Brooklyn již podruhé roztančí party nazvaná "Dead Dolls Disco". Jako obvykle se klubem rozezní tóny celé škály žánrů, které jsou spojované s "dark scene" - od oldschool gothic rocku přes horrorpunk a psychobilly až k tvrdým electro projektům.

Mimo jiné se můžete těšit na interprety jako: All Gone Dead, Angels and agony, ASP, Bauhaus, Blutengel, Clan Of Xymox, Colony5, Covenant, Deathstars, Deine Lakaien, Depeche Mode, Diary of Dreams, Frank The Baptist, Horrorpops, Joy Division, I Am X, Lacrimosa, Lola Angst, London After Midnight, Mortiis, Nick Cave, Nim Vind, NIN, Psyclon Nine, Robots In Disguise, Sara Noxx, Scary Bitches, Siouxsie & The Banshees, Snakeskin, Spiritual Front, The 69 eyes, The Cruxshadows, The Cure, TLDOJ, The Sisters Of Mercy Umbra et imago, Unheilig, VNV Nation, Voltaire, Zombie Girl, Zombina and the skeletons a mnoho dalších.

Specialitou druhé akce, běžně zkracované jako DDD, bude živé vystoupení brněnské formace Beamship. Tento electro/industriální útvar se sešikoval roku 2001 jako dvojčlenka Atreid (synths, zpěv) a Wyvern (synts). Ti roku 2004 naverbovali zpěváka Wehrwolfa a následně vydali demo "Sample", následované debutovým CD "Big Brother" o dva roky později. Ti, kteří tvorbu Beamship neznají, mají ideální příležitost proniknout do chladných vod zvuku této formace a fanoušci kapely se zase mohou seznámit s novými tracky, které si pro ně Beamship připravili.

Přijďte rozhýbat své zpráchnivělé kosti na Dead Dolls Disco vol. 2

Dead Dolls Disco Vol. 2 - Beamship
21. listopadu 2008, 20:00
Brno, Brooklyn Rock Club (Bašty 415/6)
Vstup: 60,- Kč

Klikněte pro zvětšení

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

tak a teď se rozhodnout zda mám nebo nemám jet
[1] jed..
Pááááááááááááááááááááááááááááááááááááártýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý 8-O
Budem tam.. a bude nás hooodně :D
To Paesant: o.O Docela si mě vyděsil :D<br /><br />To Mischennka: Heh si piš:-))<br /><br />No jistě,že přijedu, sever mě už nudí ;P 8-)
Party Time :-P
Těším se.. moc!
A já bdu po brněnském nádraží nahánět spoutu podivně nádherných tvorů a směrovat je do Brooku:D Krásná práce :D Už se těším, johou, it´s a party timeeee
Tož tady nesmím chybět:D
Hlavně moc nepít děcka :-D
Pit? To slovo v mem slovniku nikdy neexistovalo
[11] :D ale jistě, ani by mě nenapadlo zpochybnovat tvá slova :-D
[10] To říká ten pravej haha... :D
[13] No dovol! :-D
tak sem nakonec nejel, a to sem se na tohle chystal hodně dlouho dopředu dokonce jsem si i pozměnil směny na praxi :sad:
Páni....to byla kruta party, mrzi me, ze jsem se zboril tak strasne brzo :D Jdu nahazet fotky do galerky a sepsat par radek, co mi jeste zustalo v hlave,chacha
Paesant: Nezbývá, než ti gratulovat. Mě toho ze včerejška v hlavě opravdu moc nezbylo :-)<br /><br />Luciferka:Vyjímečně téměř střízlivá,co?<br /> ;-)
[17] Ti dám vyjímečně... Poslední dobou (Po Night Side 2 :D ) moc nepiju:-)) 8-)
výborná akce,skvělá muzika,bezva lidstvo,atmosféra<br />na DDD 3 se těším už teď .....<br />byla jsem líná lítat s foťákem, občas mi přišel někdo přímo pod ruku ::-) <br /><br />http://siouxsie.rajce.idnes.cz/Dead_dolls_disco_vol._2_,Brooklyn,_Brno_,_21.11.2008/<br /><br />jen mě mrzí že Beamship jsme prožraly a prokrafaly u kamarádky v hospodě a slyšely jsme jen poslední kraftwerkový překopávky.... moc dobrý mimochodem.... tak doufám že někdy někde zas uslyšíme celý. koncert.... ,nějak mě nenapadlo že budou hrát tak brzy... :-( :-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.