Gothic Nights v Ostravě

Dne 16.10. začíná v Ostravském klubu Templ trojakce s názvem Gothic Nights.
 

 


Vystoupí kapely Jerusalem, Hrabě X a Alvaréz Peréz.

Vstupné činí 50 Kč, začátek v 19 hodin.

Gothic Nights - Jerusalem, Hrabě X, Alvaréz Peréz
16. října 2008 (start 19:00)
Ostrava, Templ klub (Stodolní)
Vstup: 50,- Kč

 

 

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Whoa, ostravska scena oziva gotickou noci, ale vazne by me zajimalo s jakou budou prijati takovi Hrabe X a Jerusalem v mistni metalove smetance :D /omlouvam se tem deseti lidem, kteri se nebali zabrousit i do jinych zanru/ Klub Templ neznam, ale z fotek vypada, ze by se tam dala vytvorit celkem prijemna atmosfera :-) Tak drzim palce!
[1]Jojo, taky chcu vidět, jak to dopadne... Už se těším... :-) A co ty, dojedeš? :-D Jinak myslím že moc lidí z metalové scény tam nebude... No, určitě dám vědět... :-)
no na to bych nevsázel:-)po Ostravě visí plakáty na kterých je nápis GOTHIC nights!to by jich mohlo přilákat dost:-)
Hrabe X v templu byli nekdy pred rokem a poslechnout si je doslo docela dost lidi. vzhledem k tomu ze snad visi i plakaty a koncertuji 3 skupiny, mohlo by to byt fajn.
[3] Hm, nad tímhle sem neuvažoval. :-) Uvidíme...<br /><br /><br />[4] Jojo, taky doufám, že to bude fajn... :-) S tím, že se v Ostravě víc neděje, než něco děje, tak se fakt těším.
ja tam sice byla dvakrat v zivote ale drzim vam palce aby to bylo hezke 8-)
[6]Klidně dojeď... Rádi tě uvidíme. :-)
A jak na potvoru zrovna v Ostravě nebudu :-D Tak snad někdy příště a snad se toho bude u nás v tom poddolovaném zapadákově dít více a častěji.
budu se snažit přijet na to brno :-)
Tak aspoň můžu vyzvídat, jaké to bylo, než se na to vypravím v Brně...
tak to vypadá, czhe dkyž to nedopadlo s tou party v brně,jula bych se apson do Ovy,stejne jsem kamosce slibovala jak za ni pojedu...mno ale aby mi dal šefik v tom našem rockači volno:-D už dneska si stěžoval,že jsemt am minulej tyden makala z sesti sdnu dva:-D

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.