Vyhrajte lístky na Electro Prague Fest 9!

Aneb kdo by nechtěl ušetřit za lístky...


Zdroj: CZ Sanctuary

Vyhrát vstup na Electro Prague Fest nikdy nebylo jednodušší. Stačí zodpovědět pět jednoduchých otázek k videoklipům kapel, které na EPF 9 vystoupí a odpovědi poslat organizátorovi akce Miragovi na email mailto:mi@rage.cz.

A POZOR! Pokud si objednáte lístek přes náš formulář, a potom se na vás usměje štěstí a vy vyhrajete vstupenku, peníze vám budou samozřejmě vráceny, takže nemusíte s objednávkami čekat až jak to dopadne v soutěži a prošvihnout tak možnost předprodejní ceny. Hrajeme o 3 x 1 lístek, takže pravděpodobnost uspět máte poměrně vysokou... A nyní již samotná soutěž:


Babylonia - Otázka č.1) Kolikrát vystřelí robot laserem?


Depressive Disorder - Otázka č. 2) Jaké číslice se objevují na obrazovce?


Novus UK - Otázka č. 3) Ve které minutě a vteřině si zpěvačka SarahJane sunda tílko?


Psydoll - Otázka č. 4) Co je na tomto klipu zvláštní?

A poslední otázka se vztahuje k videu, které má bohužel zablokované linkování. Jedná se o klip Amnistia, najdete ho TADY a poslední otázkou je
Otázka č. 5) Co řekně zpěvák na konci písničky?


Soutěž startuje odteď, své odpovědi můžete Miragovi posílat do pátku 18. července 2008 do pravého poledne (12:00 přesně, pozdější odpovědi nebudou akceptovány). Jak již bylo řečeno, ze správných odpovědí budou vylosováni tři výherci, kteří dostanou volný vstup na Electro Prague Fest 9., v případě, že již budou mít koupený lístek jim budou vráceny peníze. Výherci se o své výhře dozvědí prostřednictvím emailu a našich stránek.

Nyní již víte všechno, takže hodně štěstí a pozor na každý detail ;).

CZ Sanctuary

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

to neni uplne jednoduche :-P

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.