Křest nové desky Alvaréz Peréz

Dark rocková formace z Brna Alvaréz Peréz pokřtí na domácí půdě nové CD "Unmasked"...


Novinka lety prověřené čtveřice Ellen Alvaréz (zpěv, basa), Yyan Peréz (kytara, texty), Raluca Peréz (vokály, klávesy) a el Pollo Peréz (syntetizéry, programming) obsahuje 9 zbrusu nových skladeb a 3 remixy od kolegů Depressive Disorder, No Name Desire a Sayko.

A o čem celé album je? Devět hudebních povídek ovlivněných městskou fantasy a New Weird.Pod každou z masek kterou zde devětkrát odložíme nalezneme další, abychom alespoň na chvíli nahlédli do světů a představ podle Alvaréz Peréz. Vydáme se na cestu do nejskrytějších míst lidské duše(Forbidden Path). Budem podléhat okouzlení smrtí (Last Time).Naštívíme Boha-město jenž žádá si své oběti(Svědomí Města).Pokusíme se najít chvíli okamžiku, moře podstaty(Rozhraní).Ochutnáme chlad osamění(Frozen Minds).Milenecký trojúhelník,svatá trojice a Kerberos to jsou tři podivně spletené (Trojice). Žiji, či pouze existuji? Budem se ptát v příběhu (Inertia).Pocítíte také touhu ovládat i být ovládán (Perfect Toy). Nakonec se podíváme na Alenku,do říše Za zrcadlem v reinkarnaci skladby (Blíženci).

Některé z nových skladeb jsou k poslechu i ke stažení na:

http://bandzone.cz/alvarezperez
http://www.myspace.com/alvarezperez

Zveme všechny fanoušky a přátelé na křest 7.5.v Brněnském klubu Stará pekárna. Jako host si zahraje ex-bubeník Titán, zpívat bude i VeNa z No Name Desire:D a kmotrem cd bude dlouholetý kamarád kapely André Alabaster, známý mimo jiné jako zpěvák z Německých Expretus.



**Alvaréz Peréz - křest CD "Unmasked**
7. května 2008
Brno, Stará pekárna (Štefánikova 8)
Vstup: 60,- Kč

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

zacatek v 20:00
Určitě pudu, jsem na ně zvědavej, na GP mě moc nepřesvědčili, tak se uvidí, jestli změním názor :-)
půjdu se mrknout

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.