Sestavte si svůj festival...!

Máte skvělou možnost zásadně promluvit do letošního lineupu festivalu Moonlight Mayhem...


Autor: Ezechiel

I když se poslední dobou pořádá v naší rodné domovině pro gotickou subkulturu stále více zajímavých akcí, zpravidla mívají největší návštěvnost festivaly. Programy Dark:Live:Fest, Night Side, nebo Nosferatu Night jsou již odtajněny, ale jeden nepřehlédnutelný festival svůj lineup dosud nezveřejnil.

A který to je? Přeci Moonlight Mayhem, který se loni (bohužel) z důvodu špatné komunikace kryl s největším gothic festivalem na světě, Drop Dead festem, který jsme měli tu čest hostit v Praze. Situaci nepřidal ani fakt, že byly obě akce vzdálené pouhých 30 metrů od sebe. Škoda, protože rozhodně bylo na co koukat - v rámci dvou dnů nabitého muzikou zahráli The Klingonz (UK), Shadow Reichenstein (US), The Deep Eynde (US), Spellbound (IR), The Astro Zombies (FR), a řada dalších velkých jmen. Jelikož se letos Drop Dead Festu v Praze pravděpodobně nedočkáme, mohl by mít Moonlight Mayhem 2008 více štěstí. A protože jeho pořadatele zajímá, jaká hudba se vám líbí, a chtějí udělat festival, který bude doopravdy pro vás, rozhodli jsme se to vzít zhurta a udělat na CZ Sanctuary takový průzkum, co byste rádi na MM 2008 viděli.

Do diskuse pod článkem můžete psát své tipy a tajná přání na kapely, které by potěšily vaše zraky a slechy. Samozřejmě, pokud se budeme držet splnitelných přání, máme větší šanci, že se nějakou větší kapelu opravdu podaří přitáhnout. Po zhruba 14 dnech posbíráme názory a předáme organizátorům Moonlight Mayhem Festu. Teď je to tedy zcela ve vašich rukách.

Za vaše názory děkují organizátoři Moonlight Mayhem Festu.

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

DDF se letos opravdu nedockame... bude v Lisabonu..;-)<br /><br />tak moje tajna prani na Moonlight Mayhem: Blitzkid, Nim Vind, The Other, Mister Monster, Batmobile, Shadow Reichenstein a The Deep Eynde...<br />:D
Nim Vind, Frankenstein, Green Monster!!! ...hlavne vysokou ucast ;-)
Floodland (AT) - gothic rock/metal
Nim Vind , Frank The Baptist , Mona Mur , Spiritual Front
Myslím, že na MM bylo skvělé, že představoval psychobilly, což se u nás pořád ještě tolik nevidí , myslím, že rozložení jeden den psychobilly, druhý horrorpunk byl super a jestli bude nálada minimálně stejná, je mi skoro jedno, jaké bude složení kapel, i když by bylo príma, mít to pestré a slyšet i nějakou tu hvězdu nejvyšší :-)
Podle toho, coo vim, tak v sobotu bude Psychobilly a v neděli goth scéna...
takze jestli nebude horror-punk, tak opet na houby...:sad:<br />btw Frank the Baptist bych tam rad videl taky...jenze to zanrove moc nesedi..
Zombina and Skeletons :-P
SPLENDOR!!!
deep eynde,nekromantix,blitzkid,crimson ghosts,the last days of jesus......alebo co ja viem.....Bauhaus :-D
Last Days :-D Zombinu and the Skeletones, Batmobile, Frank the Baptist... Siouxsie!!! :-D :-P ;-)
Shadow Reichenstein
Zombiiiinuuuu, prosiiiiiim prosiiiiiiiiiim .....a co ty Necromatix? :D...no dobre,zkusil jsem to...a..Reverend Horton Heat? 8-) ....no ale ti Jesusaci znovu v Praze by mohli uspokojit :-)
Tak když se budu držet kytarovek tak Zombinu určitě, Last Days of Jesus, Batmobile/Klingonz/Zombie Ghost Train, z velkejch kapel Cinema Strange nebo The Deadfly Ensemble, Clan of Xymox, L'Amme Immortelle, TBM ...ale jestli přijede SIouxsie, Dresden Dolls, Skeletal Family nebo tak něco, nemám rozhodně nic proti :-D
Clan of Xymox .... 8-)
Přidám kapely, které by mohly být dostupné a ještě tu nezahrály nebo už to bylo tak dávno, že Prahou táhly lososy: <br />Star Industry, Diary Of Dreams, Emilie Autumn, Kirlian Camera (nebo bočák Spectra Paris), Songs Of Lemuria, Cat Rapes Dog, Cassandra Complex, Helalyn Flowers, Heimat&#230;rde nebo L'Âme Immortelle.<br />Z těch co už tu zahráli si rád zvopáknu Psyclon Nine, Last Days Of Jesus nebo Angelspit
jooo psiclon nine nebo angelspit nebo vnv nation! last days a zombinu a cinema strange emilii autumn shadow reichenstein proste vsechno co je dobre 8-)
no ja nevim, ale jestli chteji organizatori pokracovat v tom, co zapocali loni, tak tam asi zadna elektronika nebude...<br />a pochybuju, ze by na takovy zanrove zamereny festak pritahly cinema strange.. ale kdyby ano, skacu radosti pet metru vysoko..:D
Pavel: akorát, jestli se bude chtít držet stejného tématu, tak třeba Angelspit jsou dost mimo, i když je to občas horor:-D
[19] Já jen napsal věci, které by se mi líbili. Nic víc, nic míň....
Klingonz,Batmobile,Deadbolt,Ghoultown,Evil devil,Mad sin,Shadow reichenstein,Ausgang,45 grave,Antiworld,Skeletal family,Christian death,SGC,Specimen,Cinema strange,Violet stigmata(ačkoli to už je trochu mimo),Voodoo church,Tragic black,TLDOJ,The damned,Siouxsie,Joy disaster a Bačkůrky z mechu:-))
Pavel: mně by se moc líbilo, kdyby se někdo pozval, než odfrčí
Rozhodne Cinema Strange a Last Days..;-)
k dříve napsaným přidávám King Kurt a New Days Delay
Přihazuju All Gone Dead! ;-)
No já bych určitě rád viděl LDOJ, Green monster a Gangnails ( i když je to spíš punkabilly) ..
ano ano sgch nebo all gone dead a helalyn flowers by take byly bezva
Splendor, Astrovamps, stargasm
Hm, tak alespoň Joy Disaster... :D
[29]Jj,taky bych si je dal zase líbit,live jsou ještě lepší než na cd:-))
pro Joy Disaster hlasuju taky!
Joy Disaster,jsou fakt dobří,přidávám se ;-)
L´Amme Immortelle a Ebola joy
Shadow: To žes je viděl naživo.. mi raději ani neříkej! :D Na konci února budou hrát v Liepzigu.
tohle mi napsali JD - "Million thanks for your help and we will do the best to be back in your country this year !!!"<br />jupiiiii
[34]Mno do Lipska se za nimi nepotáhnu,ale obšťastní-li nás zase svou přítomností v Čechách,rozhodně si nebudu stěžovat:-))
Já bych tam pohodil trochu toho goth/dark /trance...třeba Blutengel,ne?! :-D
Fascinuje mě,jak se kdekdo snaží na psychobilly a horror-punk fest protlačit kdejaké elektro...nic proti,ale Blutengel,VNV nation,Angelspit,TBM a pod mi přijdou už sakra hodně mimo mísu :-D Ale kdyby se náhodou MM zrušil a zavedl se místo něj dark elektro fest,tak hlasuju pro Cassandru complex,COX,Deine lakaien,Das ich a In mitra medusa inri... :-)
Kdybych si měl přát něco co není úplně mimo mísu, tak určitě Zombinu, Horrorpops, Batmobile, Horrors.. A Last Days, All Gone Dead s Frank The Baptist... ikdyž si nejsem jistej jestli by se posl. 3 kapely až tak hodily na MM
All Gone Dead, The Creepshow, Horrorpops, Blitzkid..<br />a kdyby byla ta Siouxsie, no tak to by bylo úplně nejlepší :-D
[40]<br />Kdyby přijeli The Creepshow tak asi štestím proskočím stropem :D Naživo to musí být hrozná pařba ..
[41] to jo 8-) mám ale pocit že v praze nedávno byli, jenže já je se svým štěstím zase prošvihla
[38] Kdo řekl, že je to psychobilly a horrorpunk fest? Alespoň v článku o tom není ani ň. Proto navrhuji to co navrhuji.
Znovu opakuji Cinema Strange, TLDOJ, ....Joy Disaster, Siouxsie:-), a ač je to trochu mimo, za Dresden Dolls bych se taky nezlobila:-)
[44] Na Dresden Dolls sem byl už 2x :-P Dal bych spíš přednost tomu kdyby zase přijeli osobně a odehráli plnohodnotnej koncert než jen 45 min na festivalu, jejich živá vystoupení jsou vůbec to nejlepší co sem kdy viděl a to bez nadsázky ;-)
No ty Cinema Strange by rozhodne nebyli spatny. Potom All Gone Dead , Tragic Black , mozna Zombie Girl nebo The Birthday Massacre.
[43]Najdi si jakékoli info o MM...Všude(nevím proč to v tomto článku opoměli) je vcelku jasně řečeno:"Eastern Europe?s first Psychobilly and Horror-Punk Fest",stačí mrknout třeba na http://www.provokator.org/novy-media/moonlight-mayhem-fest-november-2-3.html.Nebo úvodní věta v reportu z MM na tomto web:"Jaké to bylo na prvním českém psychobilly/horrorpunk festivalu?"A do toho Psyclon nine,Angelspit,Diary of dreams či co nepatří o nic víc než Eva a Vašek,toť vše:-)
[47] A co Silverova poznámka z 23.1.2008 St 17:35 ?
ja bych ráda na MM viděla: All gone dead, blitzkid, zombie ghost train, the deep eynde, scarlet remains, last day of jesus, tragic blask, cinema strange, creepshow, horrorpops, mad sin, london after midnight....mno je toho dost :-) ale neco z toho by snad vyjit mohlo :P
[48]No..a?Jeden den psychobilly,druhý den gotika,nikde nevidím industrial ani EBM...tak kdy by měly hrát Psyclon nine,Angelspit,Cat Rapes Dog,Helalyn Flowers nebo Heimat&#230;rde?Já vím,za chvíli tu bude zase teze že půlka tuctuc hudby a techna je gotika...Víš co,radši to už neřeš,jen chraň nás pán Bůh,aby někdo začal cpát techno na punkfesty ;-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.