Mad Sin, The Creepshow a Heartbreak Engines ve Futuru

Jelikož žánr psychobilly má v mnoha aspektech blízko ke "gothic" hudbě, proč bychom vás o těchto akcích neinformovali...


Zdroj: Ladrogang.cz

*Tisková zpráva Ladrogangu*

**Mad Sin oslavují neuvěřitelných 20 let existence**

Kapela vznikla v Berlíně v roce 1987 a od začátku si tvrdě razí vlastní cestu. Svůj naprosto specifický sound staví na kombinaci klasického rockabilly, ostrého hard coru, melodického punk rocku a hlavně nekompromisního psychobilly. Zásadní podíl na velkém úspěchu Mad Sin tvoří živé koncerty - divoké a strhující show na pódiu kraluje zpěvák a zakládající člen skupiny Köfte - frontman s velkým "F". České publikum zná Mad Sin víc než dobře, dle několika klubových i festivalových vystoupení u nás a také dobrému prodeji desek, je jasné, že zde patří mezi nejoblíbenější psychobilly. Výroční turné "20 Years in Sin Sin" jde ruku v ruce se stejnojmeným 2CD, které právě vychází na labelu People Like You Records a obsahuje jak nové tracky, tak rarity, živáky, cover verze, videa a booklet plný bonusů.

Do Prahy dorazí Mad Sin v neděli 16.prosince a předskokani budou sakra stát za to. Podruhé v Česku vystoupí kanadští The Creepshow, senzační melodické horor-billy s okouzlující zpěvačkou a kytaristkou Hellcat.


**The Creepshow**


A u nás už známí Heartbreak Engines z Německa, našlápnutý punk´n´roll taktéž s novou deskou a kde jinde nez na People Like You Records. Smíchovské Futurum zkrátka zase jednou zažije pekelný ROCK´N´ROLL !


**Heartbreak Engines**


**Mad Sin (DE), The Creepshow (CA), Heartbreak Engines (DE)**
16. prosince 2007, 20:00
Praha, Futurum Music Bar (Zborovská 7, Praha 5)
Vstup: 265,- Kč předprodej / 299,- na místě

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

zajimave...skoda jen, ze nejsou finance..
[1]Ach,vidím že nejsem jediný kdo si říká totéž :-D
[1] haha i kdybych mel prodat matku pred vanocema, na todle se proste musi jit :D
[3]primaq,co prodat tvojí matku a pozvat nás dva? :-)
[3]<br />[4] Nas tri? :-D
[4]<br />[5]<br />taky asi padne taky neco na pivo a desky tak nevim nevim ;-)
[4]<br />[5] tss bych musel prodat i brachu do otroctvi a stejne myslim ze mi nezbyde na pivko a desky kdybych sel treb i sam ;-) takze sorry, snad mate taky maminky tatinky sestricky bratricky po kterych bude poptavka ne? :-)
sorry, ale ted pred X-mas nejsou penize....stipendia dorazi az v lednu a to se bude hodit zase na jine akce....ale vy, co tam jdete, si to uzijte i za me!!!...:D
[7]Snad neprodáš vlastní matku nějak za levno ne?A když ji prodáš dobře,tak bude na tolik chlastu,že by to zabilo nás čtyři(dobře Same,i tebe) a hned dvakrát... ;-)
bylo to úžasný zvlášť creepshow... 8-O

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.