Vydejte se do kina na koncert Nicka Cavea & The Bad Seeds

Další exkluzivní kinozážitek na dohled!

Nick Cave & The Bad Seeds odjeli v loňském roce úspěšné turné na podporu šestnáctého studiového alba "Skeleton Tree" (říjnovou pražskou zastávku jsme rovnou třikrát zreportovali tady a tady). A to, o čem se dlouho v kuloárech mluvilo, se nakonec stává skutečností. Dánské hlavní město zažilo kromě silného vystoupení samotné kapely i profesionální kamery, které celý zážitek zaznamenaly. A důvod byl prostý - aby vznikl koncertní film. Ten pod názvem "Distant Sky: Nick Cave & The Bad Seeds Live In Copenhagen" půjde ve čtvrtek 12. dubna na jediný večer do kin, aby měli fanoušci po celém světě možnost na vlastní oči spatřit, v jaké formě se skupina okolo šedesátiletého Australana v součanosti nachází. 

Koncert v Kodani byl ale také zvláštní ještě v jednom směru. Jako host v jedné písni na aktuálním albu vystupuje dánská operní pěvkyně Else Torp, která právě ve své domovské metropoli vystoupila s kapelou živě. 

Pokud jste tedy koncert v Praze z jakéhokoliv důvodu nestihli a litujete toho, nebo si chcete zážitek osvěžit, zajděte do jednoho k českých kin, kde bude koncert promítán. Jejich seznam naleznete na oficiální stránce filmu zde, není vyloučeno, že budou místa časem přibývat.

Nick Cave & The Bad Seeds - Jesus Alone

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.